PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6481}

Inwazja łowców ciał

Invasion of the Body Snatchers
1978
6,7 6,8 tys. ocen
6,7 10 1 6836
7,1 19 krytyków
Inwazja łowców ciał
powrót do forum filmu Inwazja łowców ciał

oglądałem ten film dawno i pamiętam raczej że została tam nie przemieniona kobieta na którą zaczęła krzyczeć postać grana przez sutherlanda

szeli80

Właśnie. I tak teraz myśle, czy właśnie końcówka ze sceną na autostradzie nie byłaby szczęśliwym zakończeniem ;) Bo dawałaby jakąś nadzieję, a oryginalne zakończenie nie jest szczęśliwe. No i dobrze ;)

szeli80

hahahaha to zakończenie mnie zwala z nóg ze śmiechu,patrze tak sobie a on nagle krzywi ryja i chamsko pokazuje palcem,hahaha mogła mu powiedzieć-palcem sie nie pokazuje gnoju,ogólnie się uśmiechnęła i ją poznał

ocenił(a) film na 8
szeli80

W koncowce dobre jest jeszcze to ze podczas napisow koncowych nie ma muzyki:)To symbolizuje nie tylko koniec filmu,ale koniec ludzkiej cywilizacji,poniewaz te rosliny przejely kontrole nad Ziemia.

Rafi_The_Gooner

http://www.youtube.com/watch?v=GEStsLJZhzo tu to jest hahahahahahahaha

g_lox

musialam widziec inny film, tez bez happy endu, ale na koncu ktos tam sie uratowal, bodajze siostra i jej mlodszy brat i chyba jej chlopak, na koncu wszyscy uciekaja helikopterem, chociaz nie wiem dokad, skoro na ziemi inwazja juz trwala, ktos wie co to za wersja byla?

misti27

to była wersja bodajże z 93 roku,też to widziałem,w sumie najlepsza

ocenił(a) film na 7
g_lox

Dla mnie ta najlepsza, bo nie było happy endu, w przeciwieństwie do "Porywaczy Ciał" i "Inwazji" z Kidman. Jeszcze tego z 50' lat nie widziałem, ale rocznik raczej zrobi swoje i film nie zachwyci jakoś szczególnie, no ale może się mylę.. :)

ocenił(a) film na 5
ZiD0

Możesz się mylić. W tym s-f to nie efekty i postacie grają główne role, więc oryginał się nie zestarzał.

michal.2907

Widziałem już wszystkie części i dobre wszystko.