PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=163608}

Inwazja

The Invasion
2007
6,1 36 tys. ocen
6,1 10 1 36251
4,8 18 krytyków
Inwazja
powrót do forum filmu Inwazja

Film zasługuje nawet na delikatnie wyższą ocenę. Moim zdaniem całkiem dobrze
zrealizowany. Nicole jak zawsze każdą swoją rolą podnosi delikatnie moją ocenę tego filmu.
Daniel Craig - rola trochę nijaka, ale co tam... nie przeszkadza mi to zupełnie.

Naprawdę polecam obejrzeć ten film.

ocenił(a) film na 8
mgrom

Mi się bardzo podobał. Lubię filmy w których cały czas panuje klimat zagrożenia. Lubie gatunek sci fi. Jednak zdaję sobie sprawę że dla niektórych Inwazja może być nudna. Nie jest to na pewno film z dużą ilością akcji i efektów specjalnych.

ocenił(a) film na 8
derjak

Przyznam szczerze, że na brak akcji nie narzekałem w tym filmie. Subiektywnie rzecz ujmując, ilość akcji była idealnie wyważona co pozwoliło zachować dość oryginalny klimat filmu.

derjak

Zgadzam sie. Dla mnie tez 8/10. Nicole Kidman wygladal w tym filmie bardzo pieknie.... P;)

mgrom

zgadzam się :) moim zdaniem ocena 7,0 byłaby calkiem sprawiedliwa

mgrom

A u mnie zupełnie mnie na odwrót - Nicole - twarz wyrażająca absolutne nic. Za to Daniel - reelacja !

ocenił(a) film na 6
mgrom

Stoję w rozkroku między por- i anty- . Nie spodobało mi się zakończenie, jakby nagle ktoś krzyknął 'uwaga, kończy się budżet!" i w 5 minut dokończyli dzieła. Generalnie źle nie jest, szkoda że Daniel miał trochę za małą jak na jego możliwości, rolę. P.S. A dla fanów Bonda - tu też 007 współpracuje z Felixem Leiterem :)