O tak, Dzięki Wielkie za tą wiadomość :). Tylko jak przeczytałem ostatnią linijkę tego artykuły, cytuję : ,,Swoją drogą, czy kinomani powinni się niepokoić, kiedy na 3 miesiące przed premierą trwają jeszcze zdjęcia?,, to trochę się właśnie czuje zaniepokojony.
Premiera już 25 kwietnia czyli za 3 miesiące, a oni jeszcze zdjęcia kręcą. Szczerze, to byłem przekonany, że w tym miesiący wypuszczą kolejny trailer a tutaj nic na ten temat nie piszą .
Ja nawet liczyłam miesiące od premiery poprzednich filmów, żeby sprawdzić, kiedy dadzą nowy zwiastun. Wyszło mi, że powinni go ujawnić pod koniec stycznia, a tu ani widu, ani słychu. Myślicie, że ten drobny wypadek RDJ spowodował obsuwę terminów?
No jak w lutym nie dadzą nowego trailera to będzie to strasznie dziwne. Ten wypadek ogólnie wpłynął na produkcję filmu, bo zdjęcia zostały przerwany na jakiś czas.
A co z Thorem? Też mogliby dać chociaż jakiś teaser.
W lutym nowy zwiastun IM powinien się już na serio pojawić, bo jak nie wtedy to kiedy? 1 trailer to za mało.
Zdecydowanie jeden trailer to za mało. Jeszcze nie zapominajmy o ,,spotach,, : )