7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249129
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Miałem użyć słowa irytuje ale to by było za mało ;) To jak się zachowuje to co mówi, nie wiem ale dla mnie jest to nie do zniesienia. W każdej części mam nadzieję, że coś go rozniesie na kawałki.

Najlepiej by było gdyby Hulk go dopadł bez skafandra, docisną do asfaltu i przeciągnął z 200 metrów.

Co do filmu to tego typu produkcje oglądam tylko dla efektów, widowiskowości.
Pod tym względem film niezły.
Ewentualnie żeby pod nosem się zaśmiać z ton bzdetów zapodawanych w tego typu "dziełach".

Pod każdym innym film irytuje, irytuje, irytuje czy wspomniałem, że irytuje ;p.

ocenił(a) film na 8
FX_Zeus

I z takim nastawieniem oglądałeś ponad dwugodzinny film? Po co się tak męczyc?

A poza tym nie ogarniam jak ktokolwiek może nie kochać Tony'ego <3

LadyLannister

Oglądałem z nastawieniem: O Iron Men 3 w TV, zobaczę pewnie efekty, rozpierducha będzie niezła ;).
No i pod tym względem film całkiem spoko, protagoniści dość ciekawi.
Kwestia z Mandarymen + panie lekkich obyczajów (zdziwiło mnie to strasznie w tak aseksualnym filmie, to trochę tak jakby połączyć Adrenalinę2 z kinem familijnym, no może trochę przesadziłem ;) też na plus.
Tak, że nie męczyło mnie to za bardzo.

Ale te bzdety z tym dzieciakiem, wszechmoc i połączenie sprzecznych cech u głównego bohatera ( w sumie ten koleś zachowuje się jak 14 latek ) nie powiem denerwowały mnie dość znacznie.

Jak chodzi o ekranizację komiksów to wole coś w stylu 300 czy Hulka, Sin City.

Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki obejrzenie Irona było jednak dla mnie bardziej rozrywką niż męczarnią.

ocenił(a) film na 8
FX_Zeus

Ależ to nie jest aseksualny film. Przecież tam jest Tony Stark!
Ale heh, też zauważyłam jak podobnie zachowuje się Tony i ten dzieciak, z ktorym się zakumplował w tej części. Tylko że wcale mi to nie przeszkadza :p

ocenił(a) film na 8
FX_Zeus

Musisz mieć smutne życie