Iron Man 3 ma już na koncie pierwsze miliony, a dokładnie : 13,2 MLN $
Przewiduję się, iż film zgarnie 1mld $
Źródło :
http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=78277
Bez przesady, jest 15 filmów, które miały miliard,a IM3 nie pretenduje do aż takich wyników
zauważ że po sukcesie Avengers co najmniej połowa będzie chciała zobaczyć dalsze losy Iron Man-a
http://boxofficemojo.com/movies/?id=ironman.htm
http://boxofficemojo.com/movies/?id=ironman2.htm
spadek o 6
to nie jest film na miliard dolarów, na miliard jest MoS albo II część Hobbita, być może Avengers 2 w przyszłości i jakieś losowe niespodzianki po drodze
a czy ja coś mówię? nie wiem i nie chcę wiedzieć ile zarobi MoS, chcę go po prostu zobaczyć
H2 raczej też nie osiągnie miliarda, bo smród jedynki będzie się ciągnąć. Efekt podobny jak przy Ataku Klonów.
Najgorsza część serii imo. To było gorsze od Mrocznego Widma. Beznadziejny wątek miłosny, tragiczne dialogi i sporo głupotek w fabule. Końcówka ratuje film.
Najgorsza część serii to Nowa Nadzieja, najbardziej kartonowy i karykaturalny science fiction ever
Jezu. Ty naprawdę masz kiepski gust skoro tak rewolucyjny film uważasz za gorszy od nowej trylogii która świeci tylko ładnymi efektami.
Jaki rewolucyjny? zmienili painta na gimpa? przecież jedyne co tam było rewolucyjne to dwa, no może trzy statki kosmiczne, reszta to nadal: czarne przesuwane tło+wklejony obraz planety
Ale tu nie chodzi o to,że film jest stary, po prostu mieli pomysł i koncept tylko technologia im nie pozwoliła oddać duszy filmu.
Dusza to nie efekty półgłówku. Nie rozmawiam z osobami uważającymi, że taka papka bez serca jak Atak Klonów jest lepsza od NH.
Tak samo jego kolega z podstawówki, Szejku, pieprzył farmazony o BO, i jeszcze chłopaczyna dalej uważa, że ma rację mimo, że korzysta z moich wykładni na ten temat xD
Ta. Pamiętam jak Hobbit miał zarobić więcej niż Avengers i Titanic i zbliżyć się do 2 miliardów w BO, a ledwo miliard uciułał.
MoS nie zarobi miliarda prawie na pewno. Ba, ja bym się nie zdziwił jakby powyżej 700 mln nie zarobił.
LOL. Wystawiłeś 1 i dodałeś do ulubionych? Szkoda, że takich trolli jak ty nie można banować z forum...
Na przyszłość radziłbym nie brać świata serio i się tak szybko nie unosić ;)
Wszystkim filmom ocenionym przed premierą daję później 1/10 a tak dla jaj. Po premierze się to zmieni więc nie ma co dramatyzować.
ty to po prostu glupi jestes :) tak normalnie, po ludzku glupi. film idzie na 1.2-1.4, ma swietne recenzje a ty idiotycznie cos plumkasz...
odnosnie TWOJEJ opini o filmie polglowku. nie potrafisz sprawdzic gdzie sie konczy linia po lewej stronie mojej wypowiedzi?
rozumiem, czyli teraz okazuje sie, ze tym "filmem nie na miliard doarow" jak to ujales jest Hobbit 2?
czemu nie, skoro Hobbit osiągnął granicę miliarda to dlaczego kontynuacja ma go nie pobić?
bo ty tak mówisz? bo to nie adaptacja filmowa? bo nie gra tam Robert?
Avengers miało 1.5mld na świecie
http://boxofficemojo.com/movies/?id=avengers11.htm
Ja tylko informuję o wiadomościach, żeby każdy był na bieżąco, bo pewnie połowa osób najpierw odwiedza FilmWeb, a później sprawdza pozostałe strony związane z tym filmem.
Żebyś się nie zdziwił, jak będzie miał na koncie 1mld $.
Z racji, że po sukcesie Avengers, ludzie będą chcieli zobaczyć ponownie znakomitego aktora jakim jest Robert Downey Jr. w roli Iron Mana i jego dalsze losy. Trailera zapowiada bardzo dobry film, ale czy taki będzie to okaże się po premierze, ale ja osobiście obstawiam, ze będzie blisko 1mld $.
IM 1 zarobił 318$ w stanach IM2 o 6$ mniej.Sądzę że jest mnóstwo ludzi którzy po szumie jaki był związany z Avengers(juz nie mówiąc ile zarobił) dopiero po tym filmie obejrzeli IM1 i IM2(jak i innych filmów z bohaterami z Avengers).
1mld$ jest pewny tylko pytanie ile przekroczy ten miliard :)
Obstawiam,że zarobi ponad 400mln$ w Stanach i reszcie świata ponad 600mln$.
tylko dlatego,że Downey to dobry aktor i "wszyscy" będą chcieli zobaczyć kontynuację losów członka Avengers?
Dlatego, że Iron Man to marka i najnowszy film zbiera najlepsze recenzję jak do tej pory dwie pozostałe części nie zbierały, nawet świetna jedynka.
Coś czuje iż Iron Man 3 zniszczy TDKR i cię to zaboli, bo straszną masz spine, byle tylko tdkr nie tknął im3 ;D
Markę moim zdaniem może wyrobić reżyser, robiąc jakąś trylogię albo kilka filmów, podkreślając przy tym swoje nieszablonowe podejście do danej tematyki. IM mógłby być marką gdyby filmy trzymały jeden niesłabnący poziom( jak dla mnie trzymają, ale wielu rozczarowała 2) i muszą być robione przez kogoś kto ten poziom utrzymuje, a 3 część robi Shane, a nie Favreau więc nie wiadomo jaki będzie efekt końcowy.
Tak samo Batman czy Spiderman nie jest marką, każdy film był robiony praktycznie w innym stylu, reebotowany i poddawany obróbce. Każdy reżyser miał swoją wizje
Fajnie,że znowu porównujesz skrajnie inne filmy jakimi są TDKR i IM3. Co do box officu jakoś nie nakręca mnie to,że jakiś film ma na koncie miliard czy bilion dolarów. Wszakże 3 część Transformersów też ma miliard, a nie należała do jakichś specjalnie ciekawych pozycji..
Że się wyrażę brzydko :
Przestańcie już pieprzyć o Batmanie, Spidermanach, Supermanach, Transformerach bo się rzygać już chce. Nie wiem czy zauważyliście, ale jest to forum o Iron Manie 3, tak więc, załóżcie sobie temat w ,,ogólnym,, forum i tam się kłóćcie do usranej śmierci. Amen.
Ja wspominam jedynie o filmach i ich box officach, Nie da się poradzić nic na to,że Spidey lubi hejtować gdzie popadnie
To Katedra zawsze musi dorzucić swoje 3 grosze i nie wytrzyma jak nie odpisze. Na mnie gada - cytuje "To jest temat o box officie, a nie o tym co cię urzekło albo zniewala" a sam gada o dupie marynie.
Skoro Batman dobił mld to już IM nie może bo co? Bo jest z Marvela a DC jest najlepsze na świecie? A co do MoS i jego mld to szczerze w to wątpie, jakoś mnie te zwiastuny nie urzekły, nie to co Batman'a. Pewnie obejrze, ale nie w kinie. Tyle w temacie.
A kto tu mówi cokolwiek o Batmanie, mam w dupie Batmana i o nim nie mówię, to temat o IM, te prowokatorskie posty zostaw na inne forum oraz zdania w stylu: "trailer mnie nie urzekł"
To jest temat o box officie, a nie o tym co cię urzekło albo zniewala
bo to rewelacyjny film jest, lepszy od kazdego Gacka Nolana na ten przyklad, ze o Hobbicie nie wspomne :)