7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249129
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Jak myślicie pojawi się Hulk albo chociaż Bruce Bunner w iron manie 3? Nauswa mi sie takie pytanie bo nei moge znaleźć nic o kontynuacji hulka a w Avengers Bunner i Stark odjechali razem ? ;)

black_heart_7o

Odjechali razem,tylko że scenę później Stark i Peper są w Stark Tower sami.Więc Tony pewnie podrzucił gdzieś Bunnera :).
Wiadomo już,że 2 części Hulka nie będzie przed Avengers 2,nie wiadomo czy w ogóle powstanie kontynuacja Hulka :/. A szkoda bo po wydarzeniach w Nowym Jorku Hulk stał się bohaterem a nie jak wcześniej wszyscy traktowali go jak potwora i na pewno nie wróci do Kalkuty,więc na pewno było by o czym zrobić 2 część Hulka.
Więc jeśli nie ujrzymy Bruce Bunnera w jakimś filmie gościnnie to dopiero będzie w Avengers 2.Oczywiście Iron Man 3 wydaje się najbardziej prawdopodobny ponieważ Tony i Bruce się zaprzyjaźnili i Stark go zapraszał do siebie.Ja jestem jak najbardziej za występem Hulka w tym filmie tylko nie wiem czy będzie w nim miejsce dla niego.

kamilx98

Noo własnie dlatego bardzo bym tez chcial zoabcyzc kontynuacje Hulka ;) Szczegolnie ze banner zaczął panować nad Hulkiem ;) Wydaje mi sie ze prawdopodobieństwo wystapienia bunnera w IM3 jest prawie że niemozliwe ale cóż wciaz trzeba miec nadzieje ;) No i oby Marvel sie postraał zrobić kontynuacje ;)

ocenił(a) film na 10
black_heart_7o

Gdzieś czytałam, że Mark Ruffalo powiedział, że chociażby chciał nie wystąpi.

Kinomaniaczka_fw

Może nie mają pomysłu na nowy film.Co jest dziwne bo wiele osób pokochało Hulka po Avengers,mają wstępne pomysły na filmy o czarnej wdowie,nicku fury,S.H.I.E.L.D itp.
a nic nie słychać o Hulku 2 który byłby bezpieczniejszym posunięciem i ciekawszym.

kamilx98

Widzę, że chyba wszyscy mamy takie samo zdanie na teamt Hulka i jego kontynuacji ;) Ale jak to mowią pożyjemy zoabcyzmy ;) I Dzieki za odpowiedzie ;)
Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 9
black_heart_7o

Też bym chciała, aby zrobili coś z Hulkiem. Bardzo dużo osób polubiło go po Avengers. Jeśli chodzi im o kasę to spokojnie by dużo zarobili. Co do wystąpienia Bruce w Iron Man 3. Fajny pomysł, ale moim zdaniem do tego nie dojdzie. Może w kolejnych częściach jak będą robić :)

ocenił(a) film na 7
Ankaria

moim zdaniem jeśli już się pojawi to tylko przelotnie,lub na końcu filmu jako dodatek. :<
a szkoda,bo polubiłam go w avengersach (poprzednie części jakoś do mnie nie przemawiały)

ocenił(a) film na 8
Dochuu

Jeśli się pojawi to nie wydaje mi się że by była to duża. Stark zapraszał Banner'a do swojego laboratorium. Tony się już przecież na końcu "Incredible Hulk" pojawił, więc nie skreślajmy szansy na ujrzenie zielonej bestii w 3.

eMKaGie

Spokojnie fabuła Iron-Mana jest dość długa, jako dziecko moimi idolami był Iron Man, SpiderMan i Batman. Podejrzewam, że gdy IronMan 3 zrobi furorę jak poprzedniczki to będzie i część 4 w której bądź nie bądź musiałby się pojawić Hulk bo jak nie tylko mi wiadomo ta para razem urzędowała, nawet dodam, że Hulk doczekał się swojej własnej odsłony super kombinezonu.

LesioJunior

Hulk buster to zbroja przeciwko Hulkowi, a nie w której siedzi Hulk -.-

LesioJunior

Jakiej WŁASNEJ odsłony kombinezonu, co Ty pier**lisz człowieku... ?

kamilx98

@kamilx98 masz jakieś konkretne informacje co do tego filmu o Wdowie/SHIELD/Fury'm? :D