Ujawniono parę ciekawych informacji o nadchodzącym zwiastunie, a mianowicie :
- Widzimy Iron Mana oraz Iron Patriot lecących do walki,a następnie cały batalion innych zbroi Iron Mana. Tony nazywa ich ,,swoich chłopców,, . Niektóre zbroje są znane, inne całkiem nowe.
-Tony mówi do Mandarina ,, Uczyniłeś to osobiste. idę po ciebie Mandarin,,
Jeśli coś źle przetłumaczyłem to proszę o poprawę :)
Źródło :
http://www.bleedingcool.com/2013/02/24/iron-man-3-new-trailer-coming-will-showca se-tonys-iron-army-new-suits/
Trochę dziwnie to brzmi "uczyniłeś to osobiste". Takie wolne tłumaczenie. Po polsku powinno raczej być: Zrobiłeś z tego coś osobistego. Co do swoich chłopców. Lepiej przedstawić całe zdanie. Tony calls them “his boys - Tony nazywa ich jego chłopcami.
Warto jeszcze wspomnieć o tym, że w trailerze może pojawić się zbroja HulkBuster.
jeśli to prawda co piszecie, to ten film po prostu przejdzie moje najśmielsze oczekiwania i będzie najlepszym filmem Marvela a po epickim zwiastunie nie wiem jak przeżyje jeszcze 2 miechy :D
Ja mam nadzieje, że tak będzie, chociaż kto wie, może to tylko tak wygląda. Oczywiście jak najbardziej nie mogę się doczekać filmu, jednak staram się zbytnio nie nakręcić żeby potem się nie zawieść\mieć jeszcze większą radochę.
heh ja wykorkuje :) . A ja nic nie poradze juz sie strasznie nakrecilem na ten film.
Zestawy Lego mówią nam, że Mandaryn nie będzie tylko gościem siedzącym w wygodnym fotelu i wydającym rozkazy, ale będzie brał udział w zamachu na dom, także nie wiadomo, być może dojdzie do takiego starcia. Może Iron Man jak wydostanie się z ruin swojego domu pod wodą, będzie chciał zaraz atakować wrogów, a Mandaryn dzięki swojej magii, po prostu go powali. Później Stark zda sobie sprawę, że wróg jest naprawdę potężny i uda się do swojej tajnej pracowni wraz z Rhodey po swoje kombinezony i będzie przygotowywał się do walki z Madarynem. Taka moja skromna teoria :)
Ja mam nadzieję, że przeżyje i jeszcze go zobaczymy w kolejnej części (o ile będzie). I być może będzie tak jak pisze Optimus, że "Iron Man jak wydostanie się z ruin swojego domu pod wodą, będzie chciał zaraz atakować wrogów, a Mandaryn dzięki swojej magii, po prostu go powali" a następnie info z zwiastuna "Widzimy Iron Mana oraz Iron Patriot lecących do walki,a następnie cały batalion innych zbroi Iron Mana. Tony nazywa ich ,,swoich chłopców,, . Niektóre zbroje są znane, inne całkiem nowe." Czyli leci z całą bandą zbroi na ostateczne starcie z Mandarynem, które mam nadzieje, że będzie epickie ;D
Też mam nadzieję, że będzie 4 i jeśli ten film będzie epicki przewiduje dużo $$$$ (może miliard ? ).
Takie pytanko bo już nie pamiętam Mandaryn będzie miał te pierścienie czy nie?
oby przezyl . Jak wrzystkich tak beda usmiercac to niebedzie lotròw na utworzenie Masters of Evil . Jak narazie jest Abomination i chyba Red Skull:)
Sorry nie czytałem komiksów ani nic takiego. Wiem mniej więcej kim jest ten Mandaryn, ale czy ktoś mi morze przybliżyć jaką role odgrywał w komiksach itp?
masz bajkę na youtubie z lat 90 z tej bajki poznałem ironmana http://www.youtube.com/watch?v=5ZooKBwghxM
Też bym prosił jakąś krótką charakterystykę bo wiem tylko że podróżował po świecie w poszukiwaniu tych pierścieni i że jest najsłynniejszym przeciwnikiem Starka
,,Morze,, jest głębokie i szerokie : )
Jako, że jest już późny wieczór i za bardzo nie chce mi się już pisać dłuższego postu, to tutaj podaje ci link. Poczytaj sobie. Zajmie ci to maksymalnie 30 min, a dowiesz się ciekawych rzeczy. :) :
http://marvelcomics.pl/hero/index/id/8180
Masz tam takie coś jak ,,Uczestniczył w numerach,, i na niebiesko masz zaznaczone nazwę, jak klikniesz w to, to pojawi się streszczenie danego numeru. Miłej lektury : )
Podobno Marvel Studios przygotował nowy trailer, który pojawi się w kinach przed filmem "Oz: The Great And Powerful" już 8 marca. Zajawka ma trwać 2:25 i zawierać nowe sceny:
- prezydent Stanów Zjednoczonych deklaruje Mandarinowi wojnę,
- Mandarin grozi Tony'emu,
- Tony i Rhodey ramię w ramię lecą walczyć, a za nimi lecą tuziny różnych zbroi, które Tony nazywa "swoimi chłopcami",
- w ostatniej scenie specjalna napakowana zbroja przebija się przez ścianę (czyżby Hulkbuster?).
Poniżej prezentujemy skany zdjęć zaprezentowanych przez magazyn Empire:
http://marvelcomics.pl/news/index/id/21115/%22Iron-Man-3%22---nowe-zdjecia,-plak at-i...-trailer?
Kolego. Czytaj uważnie tematy, Podałeś to samo co ja. I nie musisz kopiować treści, która znajduje się w tym linku co podałeś (zauważyłem, że masz takie coś). Każdy po trawi wejść w podany link i przeczytać artykuł. Taka moja uwaga.
O trailerze już była mowa dawno temu. A co do wiadomości o tym, co zobaczymy w nowym trailerze jest napisane w tym linku co ja podałem w temacie, więc jest to samo.