7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249142
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Deep Space Armor

ocenił(a) film na 5

http://comicbook.com/blog/2013/02/28/iron-man-3-after-the-credits-scene-revealed /

ocenił(a) film na 5
Kedaver

Stark poleci w kosmos po otrzymaniu nieznanej wiadomości?
Trochę dziwne, muszę przyznać...

Poza tym trudno mi uwierzyć, że tak długa scena [sądzę po opisie na stronie, której link podałem powyżej ] pojawi się po napisach.

ocenił(a) film na 8
Kedaver

Nawet jak będzie długa, to mi tam osobiście nie przeszkadza. W tym artykule jest napisane, że jak Jarvis otrzymuje tajną wiadomość, jest to wyjaśnione w jakiś sposób w filmie.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Chyba coś źle zrozumiałem tą wiadomość, bo jak przeczytałem to co ja napisałem, to nie ma najmniejszego sensu.

ocenił(a) film na 8
Kedaver

Ostrzegam, że poniższa wypowiedź może zawierać mały SPOILER !! Małe sprostowanie co do tej sytuacji :
Tony po ataku Chitauri w The Avengers, oraz wizyty w kosmosie, tworzy kombinezon, który pozwoli mu na podróże w kosmosie. Jest to zbroja wykonana ze specjalnego stopu metalu. Po napisach końcowych, zobaczymy jak Tony utrzymuję wiadomość w postaci SOS, od Star-Lord. Tony postanawia odnaleźć nadawcę tej wiadomości i wyrusza w podróż. Jarvis pyta Starka, gdzie Pan się wybiera, ten odpowiada mu ,,Będę z powrotem,, .

Optimus22

Sorry że pytam, bo na komiksach słabo się znam, ale kto to jest Star Lord?

ocenił(a) film na 8
Snajper_21

Dowódca Strażników Galaktyki. Doskonały taktyk, ekspert od broni i sztuk walki.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Postać z dwoma ,,pistoletami,,, która klęczy to jest właśnie Star Lord :
http://1.fwcdn.pl/an/867323/45875.9.jpg

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Dodam, że nadawca wiadomości SOS, prosi Iron Mana o pomoc i tutaj oczywiście nawiązanie do Strażników Galaktyki.

ocenił(a) film na 5
Optimus22

[Bez obrazy, ale znam angielski]

Ta scena będzie genialna. Już czuje jakie wywrze wrażenie.

Poza tym widać, że chcą zarobić na Guardians of the Galaxy, a Iron Man to idealna postać do wypromowania filmu.

ocenił(a) film na 8
Kedaver

To jak znasz angielski to czemu nie przetłumaczyłeś tego artykułu, co podałeś w temacie ? Dopiero po 3 godzinach od założenia tematu napisałeś jedno zdanie Bardzo dobrze, ze znasz angielski, ale są osoby, które nie znają, a bardzo chcieliby się dowiedzieć co piszą w podanym artykule.

ocenił(a) film na 5
Optimus22

Ok, przepraszam.
Zapamiętam na przyszłość.

ocenił(a) film na 10
Kedaver

Nie wiem czemu, ale Stark mi nie pasuje do SG. Wole go w Avenach albo solo. Chociaż jak by był w ich filmie to tak jak ktoś napisał mogliby nieźle na tym zarobić, bo pewnie aż tak nikt SG nie kojarzy i nie zna ich przygód, a tak Stark w teamie i ludzie pomyślą, że warto się na to wybrać choćby na samego Starka. A może będzie tak, że jak on odbierze wiadomość to zobaczymy go pod koniec filmu w SG i razem z nimi przybędzie w Avengers 2 ?

ocenił(a) film na 8
mateusi91

Już dyskutowaliśmy w jakimś temacie, o tym, aby Stark miałby wrócić ze Strażnikami na ziemie i walczyć razem z Thanosem.

ocenił(a) film na 5
Optimus22

Odnoszę wrażenie, że Pepper rzeczywiście zginie bądź odejdzie od Tonyego.

W innym wypadku nie zareagowałby na wiadomość tak gwałtownie, jak zostało to opisane.

ocenił(a) film na 8
Kedaver

To jest logiczne, ponieważ aktorka nie zagra już w The Avengers 2.

Stark jest ciekaw wszystkiego. Jako, że zbroje miał już gotową do lotu w kosmos, więc postanowił zrobić sobie wycieczkę. Pewnie też pomyślał, że jak ktoś go prosi o pomoc, to w późniejszym czasie trzeba spłacić dług, i będzie sytuacja odwrotna, że to Mścicieli będą potrzebować Strażników.

ocenił(a) film na 7
Kedaver

Osobiście nie wierzę w to, by Pepper miała zostać uśmiercona, bo po co marnować czas na uczynienie z Pepper superbohaterki, na powołanie do życia Rescue. Gdyby zamierzano ją uśmiercić to nie tracono by czasu na Rescue a skupiono by się na wariacji Iron Maiden, która mogłaby powrócić w kolejnych częściach.

ocenił(a) film na 10
Herushingu

Dla mnie najprawdopodobniejszą wersją jest jej odejście. Chociaż tego nie chcę, to po tych wszystkich plotkach wydaje mi się to coraz bardziej realne. Może Gwyneth wie, że Robert Downey Jr chce poprzestać na tej części (solowej, bo w avengers ma chyba być) i odejdzie razem z nim.

ocenił(a) film na 7
Kedaver

Teoria wprawdzie ciekawa, ale jedynie przy założeniu długiej podroży, którą jednak można wykluczyć, jako że wymagałoby to stosownego statku kosmicznego, a Stark prawdopodobnie uda się w podróż w nowej zbroi.

ocenił(a) film na 10
Kedaver

Możliwe też, że Tony nie będzie chciał więcej narażać Pepper na jakieś niebezpieczeństwo