czy będzie 4 część Iron Man'a ???? :) Mam nadzieje że tak :P Kiedy jeśli można wiedzieć ?? :P
Zapytaj się producentów, może ci odpowiedzą ; d
Serie Iron Mana chcą zrobić na podobieństwo ,,Jamesa Bonda,, . Jeśli będą chcieli zrobić czwartą część, to obstawiam, że dopiero po Avengers 2.. Iron Mana zobaczymy jeszcze w Strażnikach Galaktyki :)
Czytałem ostatnio dość obszerny wywiad z producentami i scenarzystą Guardians of the Galaxy i żadnego poza 5 głównych bohaterów nie wymienił.
Ja sobie nie wyobrażam GOTG bez Iron Man'a. A czwarta część, to za szybko nie powstanie :D
Ostatnio pojawiły się grafiki koncepcyjne do nadchodzących filmów, i w tym do Strażników Galaktyki, i wyraźnie widać na nich Iron Mana, i jeszcze kilka innych zbroi.
Widzialem do drugiego Kapitana Ameryki, Doctora Strange'a i 4 grafiki koncepcyjne do Strażników, nigdzie nie bylo Iron Mana, nic tez o tym nie mówili w wywiadzie
kurcze Robert downy junior w końcu pobije rekord hugh jackmana i samuela l jacksona w ilości wystąpień w filmach marvela. ps nie wie ktoś gdzie można zobaczyć fan arty z doctora strenga ?
4 część na bank powstanie jest to jednak kwestia czasu. Trójka zapowiada się genialnie i na pewno zrobi krocie, więc nie zabiją kur która znosi złote jaja oraz tak jak powiedział Optimus22, że IM ma być na zasadzie Bonda. I pewnie "4" będzie najprawdopodobniej po Avengersach 2, czyli na przełomie 2016/2017. A z drugiej strony też nie wiadomo jakie filmy będą w III fazie, jak na razie podano tylko 2, a zawsze jest z 4-5 i być może będziemy na te chwilę oglądać go tylko a SG albo Avenach.