Tak jak w temacie w filmach Marvela pokazują coraz więcej super łotrów ciekaw jestem jak by wyglądał film w którym zebrali by tych wszystkich asów i zrobili z tego jeden wypasiony film np: Mandarin, Loki, Dr.Doom, Magneto i Thanos mogli by zawiązać sojusz by ostatecznie zniszczyć mścicieli pojedynki były by niesamowite. Ciekawe czy Tony Stark byłby taki cwany jak by go Magneto zdusił jak puszkę po piwie. Ale to tylko marzenie fana taki film pewnie miałby gigantyczny budżet i był by wielkim ryzykiem dla producentów a co wy o tym myślicie poniżej link z grafiką: http://w242.wrzuta.pl/obraz/powieksz/5sErukWNvVH
Nie trzeba wcale zebrać tych wszystkich postaci, wystarczy, że dadzą Galactusa, a Mściciele mieliby nie lada wyczyn, żeby go pokonać, o ile w ogóle by go pokonali.
Jestem ciekaw, co Hulk powiedziałby, jakby pokonał Galactusa ; d. Pewnie : ,, Też mi wcielenie kosmosu,, ; d
Może i by go pokonał, w końcu zielony ma nie ograniczoną siłę. Stark oraz Ant-Man, znaleźliby sposób na pokonanie Galactusa, a Hulk zrobiłby resztę, wraz z Thorem (tak mnie się wydaję)
Np. taki : http://kirbymuseum.org/blogs/kirby-vision/wp-content/uploads/2010/04/MarchMadnes s_07.jpg
lol dobre. Galactus to bardziej poziom Odina, dla Hulka za wysokie progi. zreszta dla np. Thanosa tez
To na pewno i było by sporo herosów wieloplanowych do tego efekty specjalne spektakularne walki jak by jeszcze dodali każdemu z tych złoczyńców własną armię to całkiem epickość tego filmu przeszła by do historii.
1. ta grupa zloczyncow nazywa sie Masters of Evil
2. Stark ma zbroje do walki z Magneto
Kurde nie wiedziałem że Stark ma zbroje do walki z Magneto wychodzi na to że skubaniec jest najpotężniejszym człowiekiem w uniwersum Marvela ale gdyby nie zbroje to byłby nikim.
Stark posiada chyba zbroje do walki z każdym o ile się nie mylę. On nie jest najpotężniejszym człowiekiem w uniwersum Marvela. Fakt, faktem jest geniuszem, ma zajebiście zaawansowaną technologię, ale Ant-Man jest najbardziej inteligentnym człowiekiem na świecie (Stark oraz Bunner razem wzięci przy nim wysiadają).
wlasciwie to Stark cos tam wykombinowal i na ta chwile to on jest najinteligentniejszym czlowiekiem na ziemi w Mavelu.