7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249129
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Jak w tytule, nie widać nawet na trailerze wzmianki. Czyli po nowym jorku Fury mówi do Starka
,,Dzięki Tony za uratowanie mi dupy, spierd*laj, nie uratuje cię'' ?

ocenił(a) film na 8
Juru36

Dopiero to był pierwszy trailer także spokojnie. Na pierwszym trailerze wszystkiego ci nie pokażą.

Optimus22

Niby tak, aczkolwiek chociaż ułamek sekundy by dali. Tylko ubolewać.

Juru36

Ale Samuela L. Jacksona nawet w obsadzie nie ma.

ocenił(a) film na 6
Juru36

Nie w każdym filmie z bohaterami Avengers musi być Shield
To tylko teaser więc nie wiadomo czy będzie jakakolwiek wzmianka

katedra

Sam Nick Fury będzie zajęty wydarzeniami z Kapitana 2(a bardzo możliwe, że wydarzenia mogą dziać się w tym samym czasie). Myślę,że jakieś nawiązanie musi być i udział kogoś z SHIELD. Bo poprzednie części pokazały nam że tarcza ma oko na wszystkich superbohaterów i nie tylko.

ocenił(a) film na 7
Juru36

Hahaha, ale też mam takie wrażenie, że Fury tak mu powiedział. W sumie może potem coś jeszcze pokażą, ale nie sądzę. Jak chcieli Tony'ego do projektu Avengers to mu się narzucali, ale jak pomógł, to może spieprzać. A tak w ogóle to czy tylko ja mam takie wrażenie, że Steve Rogers jest pupilkiem Fury'ego? Bo tak mi się wydawało... ;)

ocenił(a) film na 6
Suzan_26

Na pewno będzie jakaś wzmianka o SHIELD ;) A tak z innej beczki: nie wiecie kiedy będzie następny trailer? Jakieś przypuszczenia, plotki? ;)

ocenił(a) film na 7
Blake_16

Nie wiem, ale miejmy nadzieję, że niedługo, bo już usiedzieć nie mogę jak po raz setny oglądam ten. Nie wiem jak wytrzymam do całego filmu. Już się wiercę, a to jeszcze tak długo... ;)

ocenił(a) film na 8
Suzan_26

Nick Fury zapewne pojawi się w ostatniej scenie (albo po napisach) że Iron Men znów jest potrzebny, taka powolna przymiarka do Avengers 2. Samuela nie ma na razie w obsadzie skończy pewnie jako niewymieniony w czołówce. Tak mi się zdaje

ocenił(a) film na 8
johnyss

Coś w stylu: O fajnie przeżyłeś, no to znowu nam pomożesz.

ocenił(a) film na 8
Juru36

No w sumie to rzeczywiście trochę dziwne. Szkoda, że raczej nie będzie.

Juru36

Z tego co wiem ma powstać film w całości poświęcony SHIELD, więc może nie chcą już pakować wszędzie Furry'ego i całej ekipy.