Jak w tytule, nie widać nawet na trailerze wzmianki. Czyli po nowym jorku Fury mówi do Starka
,,Dzięki Tony za uratowanie mi dupy, spierd*laj, nie uratuje cię'' ?
Dopiero to był pierwszy trailer także spokojnie. Na pierwszym trailerze wszystkiego ci nie pokażą.
Nie w każdym filmie z bohaterami Avengers musi być Shield
To tylko teaser więc nie wiadomo czy będzie jakakolwiek wzmianka
Sam Nick Fury będzie zajęty wydarzeniami z Kapitana 2(a bardzo możliwe, że wydarzenia mogą dziać się w tym samym czasie). Myślę,że jakieś nawiązanie musi być i udział kogoś z SHIELD. Bo poprzednie części pokazały nam że tarcza ma oko na wszystkich superbohaterów i nie tylko.
Hahaha, ale też mam takie wrażenie, że Fury tak mu powiedział. W sumie może potem coś jeszcze pokażą, ale nie sądzę. Jak chcieli Tony'ego do projektu Avengers to mu się narzucali, ale jak pomógł, to może spieprzać. A tak w ogóle to czy tylko ja mam takie wrażenie, że Steve Rogers jest pupilkiem Fury'ego? Bo tak mi się wydawało... ;)
Na pewno będzie jakaś wzmianka o SHIELD ;) A tak z innej beczki: nie wiecie kiedy będzie następny trailer? Jakieś przypuszczenia, plotki? ;)
Nie wiem, ale miejmy nadzieję, że niedługo, bo już usiedzieć nie mogę jak po raz setny oglądam ten. Nie wiem jak wytrzymam do całego filmu. Już się wiercę, a to jeszcze tak długo... ;)
Nick Fury zapewne pojawi się w ostatniej scenie (albo po napisach) że Iron Men znów jest potrzebny, taka powolna przymiarka do Avengers 2. Samuela nie ma na razie w obsadzie skończy pewnie jako niewymieniony w czołówce. Tak mi się zdaje