Dziwi mnie,że ludzie zaczynają psioczyć:
"Ale to już nie będzie to samo, Stark nie sypie dowcipami na lewo i prawo tylko gada jakieś głupoty o tym kto jest najważniejszy w jego życiu. To będzie kicha"
Ale co on ma niby mówić po ataku na swój dom i porwaniu Peppers? Strzelać żartami dookoła i jeździć lamborghini ? Nawet Tony ,nie zawsze musi mieć w każdym Iron Manie ciętych ripost
Może i masz rację, ale jego cięte riposty i żarty były dotychczas nierozerwalną częścią filmów z udziałem IM. Nadawało to wszystkiemu bardziej komediowy charakter. To nic dziwnego, że ludzie czują smutek z tego powodu, skoro akurat to przypadło im do gustu. Zmienia się klimat filmu, więc wszyscy zauważyli, że będzie mniej śmiesznie i nikt nie oczekuje, że przeżywając (zapewne) wewnętrzną tragedię, Tony będzie chodził i sypał kawałami jak z rękawa.
Gdzieś czytałam, że ma być też jakieś miejsce mimo wszystko na humor. Osobiście nie będę oceniała, czy będzie kicha, czy nie. Zobaczę to powiem, ale to przecież Iron Man, więc już umieram z podekscytowania, bez znaczenia, czy będzie super zabawny, czy wcale nie. Liczy się dobre kino. :)
Pozdrawiam.
zwiastun zaskoczył wszystkich bo ludzie myśleli,że znowu będą jaja
tak więc twórcy zaskoczyli nas już samym trailerem
Z tego, że nas zaskoczyli akurat bardzo się cieszę. Nie robią wszystkiego na jedno kopyto, nie zawsze nowe znaczy lepsze, ale nie powinniśmy się uprzedzać. A to, że ktoś lubił wesołego Tony'ego to jego sprawa, do tego klimatu nie pasuje i kropka. Nawet on musiał kiedyś wreszcie wydorośleć.
To,że nie było humoru w krótkim zwiastunie to nie znaczy,że w filmie go nie będzie. Zwiastun można przedstawić na 100 różnych sposobów.
A to,że będzie poważniej i mroczniej to chyba dobrze,ale nie zmienia to faktu,że to ten sam Tony :)
Pewnie będzie dużo humoru tylko takie rzeczy w trailerze pokazali. No ale trochę racji. Dziwne by było gdyby Pepper porwali a on: ho ho ho, teraz mam czas na swoje pasje, pojeżdżę Lamborgini i dowalę komuś ripostę.
Hah, racja ; ) Pomimo wszystko ja sądzę, że trudno byłoby im zrobić zwiastun ,,mieszany,, tzn. połączenie tragizmu i komedii. Zdecydowali się zaskoczyć fanów i zrobili go bardzo dramatycznie. Możliwe nawet, że niektóre sceny pokazane w trailerze są humorystyczne jednak muzyka sugeruje coś innego.
Możliwe nawet, że scena gdzie Pepper atakowana jest w łóżku przez zbroję ma tło humorystyczne ? Nie wiadomo. Podkład muzyczny robi swoje. A pro po humoru w filmie filmweb dodało nowy news.