7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249129
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

ojjjj....Nie dobrze.

ocenił(a) film na 10
patryk250

Z Blackiem, Robert pracował razem nad Kiss Kiss Bang Bang i komedia jest na prawdę dobra ; ) Ja obawiam się, że ta część będzie nieco za mroczna, ale poczekamy, zobaczymy, nie warto źle nastawiać się źle, tak czy tak, ja czekam na ten film z całą pewnością : D

Kinomaniaczka_fw

dla mnie to akurat bardzo dobrze że ta częsc może byc bardzo mroczna i tego oczekuję od tego filmu. chcę klimatu i poważnego tonu na miarę "Dark Knight" czy "Dark Knight Rises" a także jeszcze lepszej gry aktorskiej ze strony Downeya Jr., mniej humoru w tej częsci a więcej powagi, zwłaszcza jeśli przeciwnikiem Iron Mana ma byc Mandaryn.

ocenił(a) film na 2
sumi_88

Ohoho też bym bardzo tego chciał,ale mam jakieś zwątpienia że to nie będzie raczej aż tak mroczne jak mroczny rycerz.

ocenił(a) film na 10
patryk250

Ja jestem za tym humorem z poprzednich części Iron mana i osobiście nie kręci mnie klimat Mrocznego rycerza .

Kinomaniaczka_fw

ja też lubię filmy o Iron Manie ale przydałaby się jakaś zmiana. ta częśc według mnie ma potencjał ze względu na postac Mandaryna i według mnie powinni ten film umrocznic, pokazac jak Stark naprawdę cierpi w walce z wrogiem, dawka humoru oczywiście bybyła ale zmniejszona do minimum, i nie, niepomyliłem filmów, w komiksach o Iron Manie były też poważniejsze tematy dlatego chce dla tego filmu jak najlepiej, tymbardziej po słabej dwójce która była tak przesłodzona że szkoda gadac więc czas podejśc do tego poważnie, dorównac jedynce albo i lepiej.