7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249142
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Witam, w trailerze widać Iron Patriota, z tego co się orientuje jest to stary "Norman Osoborn" alias Green Goblin. Jednak w pełnej obsadzie nie mam nikogo kto gra Normana Osborna. Czy ktoś wie kto jest pod maską Iron Patriota?

Jeżeli jednak w filmie okaże się, że faktycznie jest to Norman, tylko teraz nie widać go w pełnej obsadzie. Może będą jakieś nawiązania do Spider-Mana w następnych Avengers.

Na Filmwebie zdarzało się, aby nie zdradzić do końca fabuły w pełnej obsadzie dopiero po premierze pojawiały się dodatkowe postacie...

W The Amaizing Spider-Man na końcu jest Norman Osborn....

Jest jednak fakt, który wyklucza chyba moje podejrzenia. Avengers, Iron Man i cała spółka jest z innej wytwórni niż The Amaizing Spider-Man.

ocenił(a) film na 8
loniu*

To War Machine, czyli porucznik Rhodes. Marvel Studios nie ma praw do postaci ze Spider-Mana więc będzie to Rhodes. Wiem, w oryginale Iron Patriot był zły i był nim Osborn.

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

Jeśli to jest potwierdzone i prawdziwe to Szkoda, że akurat War Machine, napewno jest to pierwszy minus tej produkcji z mojej strony. Oby nie było więcej:)

ocenił(a) film na 8
loniu*

Zawsze mogliby wykupic prawa od Sony do jednej postaci ale potrafili tak zmienic zeby tez bylo ok :) mi to osobiscie nie przeszkadza, dwoch villanow to by bylo za duzo :P

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

Najprostszym rozwiązaniem byłoby powierzenie zbroi Iron Patriot zupełnie komuś innemu. Nie musiał to być Norman Osborn. Mogli stworzyć nową postać na potrzeby filmu o cechach zbliżonych do tych Normana Osborna. Niestety jednak postanowiono powierzyć Iron Patriota Rhodsowi zaprzepaszczając wszelakie szanse na na starcie Iron Mana z Iron Patriotem. A tak chciałbym zobaczyć, jak Iron Patriot rozszarpuje Starka w Marku I albo nowszym modelu.

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

W filmie ma być ich trzech. Mandaryn, Killian naukowiec, i jeszcze cyborg Coldblood./Eric Savin. Plus armia najemników.