jakos tak od pierwszej częśći marzy mi się zobaczyc coś takiego na ekranie :) wiem ze w komiksie
to Peppers zaklada zbroje i wciela sie w zbroje jako Rescue ale chcialbym uslyszec wasze
pomysly jakby mogla takowa postac wygladac.
Generalnie dużo pomysłów chodzi mi po głowie co do Iron Mana. Wiemy jednak, że w tej części Pepper założy własną zbroję.
A skąd to wiesz? W zwiastunie jest tylko kadr jak patrzy sie w chełm od zbroi Iron Mana po zniszczonej bazie chyba. Fajnie ze War Machine teraz bedzie Iron Patriotem :)
Autorowi zapewne chodziło raczej o zbroje ofensywne, pokroju tych, które ma do dyspozycji Stark. Natomiast Rescue Armor stworzony z myślą o Pepper był zbroją defensywną, wprawdzie później została doposażona, ale nadal daleko jej było do zbroi noszonych przez Starka.
Osobiście uważam, że nie ma miejsca w filmie dla kolejnej postaci tego typu, Pepper w Rescue Armor musi wystarczyć, bo i jaką role miałaby odegrać nowa postać? Chyba żeby Pepper zostałaby wyeliminowane, w takiej sytuacji nowa postać miałaby sens, widziałbym ją, jako lekko zwariowaną (pozytywnie) i figlarną kobietę, która nie byłaby kryształowo czysta, oferowałaby swoje usługi na wolnym rynku, ale mająca swoje zasady, bo nie chcielibyśmy, by miała być zła i musiałaby zostać pokonana przez Iron Mana. Ale mało realne, by jej postać w najbliższym czasie miałaby zostać wyeliminowana.
EDIT: NVM. Trochę się spóźniłem :D
Bardzo ciekawy pomysł, zapewne jednak bedzie tak jak mowisz. No nic, poczekamy zobaczymy, fajnie by bylo zobaczyc War Machine przy Starku w nowych Avengersach bo jakis czas po oryginalnym skladzie tez byl w Avengersach
Właśnie. Nawet War Machine ma stosunkowo niewielki udział w Iron Man'ie, teraz dojdzie jeszcze Pepper w Rescue Armor, więc zwyczajnie nie mam miejsca dla trzeciej postaci. Ale również mam nadzieję, że War Machine pojawi się w Avengers II, by dostał chociaż niewielką rolę, bo wiadomo, że nie będzie odgrywać ważnej roli, ze względu na ilość postaci które mają pojawić się w Avengers II. Im więcej tym lepiej :)
Ja to widze tak ze albo pozostanie stara paczka czyli ta 6stka która jest plus na przyklad wolverine albo storm bo cos slyszalem o rozmowach nad tym ze maja byc jacys X-meni w drugiej czesci, bedzie film o Ant-manie wiec tez powinien byc a jak i on to tez Wasp, jatez wlasnie chcialbym zoabczyc War Machine przy Iron Manie , fajnie by ta para wygladala :) Bardzo mozliwe ze Hulk albo Black Widow odejda wiec fajnie byloby w ich miejscu zobaczyc na przyklad She-Hulk i Spider-mana.
Na pewno będzie ich więcej, bo poza wzmiance o X-Menach potwierdzono pojawienie się Guardians Of The Galaxy w Avengers II. Co oznacza, że zobaczymy w nim następujące postacie: Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow, Kapitan Ameryka, Hawkeye, Guardians Of The Galaxy (w skład którego wchodzą: Bug, Drax the Destroyer, Gamora, Rocket Raccoon, Star-Lord). Nie można też wykluczyć pojawienia się Falcona który zostanie wprowadzony w drugiej części Kapitana Ameryki oraz Dr Strange który zagości w Thorze 2.
A do tego wszystkiego dochodzi potencjalny udział X-Menów oraz Ms. Marvel, o pojawieniu której w Avengers II donosiły swego czasu zagraniczne portale, ale nie zostało to dotychczas potwierdzone.
Chyba że ktoś zostanie usunięty z obsady, ale to raczej mało prawdopodobne, chyba że byłaby to Hawkeye, ale podejrzewam, że się gdzieś tam przewinie jako agent SHIELD.
I jest jeszcze Ant-Man, ale film ma obsuwę, i nie ma pewności czy załapie się do drugiej fazy, czy też pojawi się dopiero w Avengers III.
To nie jest potwierdzone ani nic więc spokojnie :) Zapewne będzie caly czas, napisalem to bo w komiksach przez jakis czas jej nie bylo ale w aktualnych jest caly czas i jest dziewczyną Hawkeye'a :P
e? Pierwsze słyszę. Nie tak dawno chciała, by postać Black Widow dostała własny film, nawet spekulowano na temat potencjalnej fabuły, wprawdzie chyba nie wiele z tego wyszło i prawdopodobnie nie wyjdzie w najbliższym czasie, bo harmonogram premier Marvela jest mocno napięty, ale nie możliwe, by zamierzała zrezygnować, szczególnie że większość aktorów ma podpisane długoletnie kontrakty (na udział w sporej ilości filmów). Nie licząc obsady Iron Mana, jako że był on pierwszym projektem tworzącym universum Marvela, i nie wiedzieli jak zostanie przyjęty.