Zaprezentowano Lego do strony Marvela. Widać, trochę spoilerów, ale czy tak faktycznie będzie to się okaże dopiero w filmie.
Źródło :
http://www.comicbookmovie.com/fansites/notyetamovie/news/?a=73945#comments
Przecież Killian strzelił sobie w biurze w łeb bo nie mógł znieść tego, że sprzedał Extremis terrorystom na samym początku tej historii. Ten film będzie gównem skierowanym dla dzieci. To Mallen był cyborgiem i psychopatą.
Jeszcze dwa spojrzenia na lego :
http://www.blogcdn.com/www.comicsalliance.com/media/2013/02/legoim34.jpg
http://www.blogcdn.com/www.comicsalliance.com/media/2013/02/legoim36.jpg
Tak się zastanawiam czy te informacji o zbroi Pepper są prawdziwe, bo wydaje mi się, że gdyby ją założyła to pojawiłaby się zbroja rescue w zestawach lego.
Powiem ci tak, a bardziej napiszę, że ogólnie ja się zastanawiam nad wieloma rzeczami. Producenci jak do tej pory (według mnie) za dużo nie pokazali i chodzi mi tutaj o trailery oraz spotach. Po Super Bowl oczekiwałem czegoś znacznie większego, a my tutaj tylko dostaliśmy jedną scenę, jak Tony ratuje ludzi w powietrzu oraz w małej ilości, ale to małej dodatkowe sceny. Jak przeczytałem, że na Super Bowl zostaną ukazane dwa spoty, który jeden będzie trwał półtorej minuty a drugi 30 sekund, to nie mogłem się doczekać tego dnia, aż go pokażą. A tutaj widzę, przez 30 sekund samego RDJ jak patrzy się w kamerę, powiedział kilka słów, później dopiero został pokazany spot z małą ilością dodatkowych scen, a następnie w tym spocie zobaczyliśmy te same sceny, co w pierwszym spocie, który został opublikowany. To przepraszam bardzo, ale według mnie to lekka przesada.
Myślisz, że będzie drugi zwiastun ? No wiesz, taki porządny, oczywiście nie mówię, że pierwszy był zły. Brakuje mi takiego, w którym byłaby lekko zarysowana fabuła, przedstawieni aktorzy itd.
Wybacz, dopiero teraz spojrzałam, że dodałeś posta z datą nowego zwiastuna. Oby do marca ; )
Nic się nie stało :) .Mam nadzieję, że ten trailer co wyjdzie 7 marca to będzie taki jak piszesz czyli porządny, bo takiego właśnie mi też brakuje.
Chodzi ci o dr. Aldricha Killiana ? Jeśli tak, to jest to osoba, która opracowuje technologię Extremis.
Raczej magia, bo w końcu posiada 10 pierścieni, ale czy zobaczymy faktycznie starcie Iron Mana z Mandarynem to okaże się w filmie.
pierscienie nie byly magiczne , lecz byla to zaawansowana technologia z innej planety.
Wątpię w to, aby ta ,,zaawansowana technologia,, po trawiła przejąć mentalną kontrolę nad ludźmi, albo jeszcze lepiej, manipulowała powietrzem umożliwiając np. lewitację : )
Ale jeśli się mylę, to dzięki za poprawienie : )
Nawet telewizor potrafi przejąć mentalną kontrolę nad ludźmi a co dopiero pierścienie z kosmosu.
Ja właśnie nie chce żeby zdradzali fabułę w 2 zwiastunie.
Na przykład zwiastun do szybkich i wściekłych 6 pokazał cały film w 3 minuty -,-
Wiadomo, że chyba nikt nie chce, żeby w zwiastunie pokazali najciekawsze sceny, jak to zrobione w trailerze Szybcy i Wściekli 6, ale chodziarz częściowo mogliby coś ciekawego pokazać, co nie oznacza, że w poprzednich materiałach było nudno, bo nie było : ).
Ja myślę, że juz nic raczej nowego nie pokażą, pewnie ten nowy zwiastun to będzie połączenie 1 zwiastuna z tym z super bowl, czyli akcją w powietrzu + tamte urywki jak np atak na chate Starka. Jeśli już to pewnie ze dwa jakieś przerywniki drobne nowe dadzą i tyle. Co do Szybkich to tam już z grubsza wiadomo o co chodzi, czyli wyścig po kasę itp.
No ja jestem właśnie innego zdania, że pokażą dużo innych scen, tylko żeby też nie przesadzili. Połączenie dotychczasowych materiałów byłoby kompletnym bezsensem.
A wiadomo, czy skończyli już kręcić cały film?
Serio mam nadzieję, że nie będzie 3 raz to samo, bo wystawiają moją cierpliwość na próbę. :P
Szczerze, to jakieś oficjalnej informacji na ten temat od strony producentów to ja nie widziałem., ale raczej musieli, ponieważ sam montaż trwa dość długo. A te plotki, o loci w kosmos to taką scenę, mogą dokręcić w każdej chwili, nawet jak już film jest cały gotowy.
Na pewno nie dadzą trzeci raz to samo. Tak jak już pisałem, byłby to kompletny bezsens. Połączenie wszystkich materiałów jako kolejny trailer to nawet amator umiałby takie coś zrobić : )
Jeżeli to zrobią.. jeżeli 3 raz dadzą to samo... to ja ich znajdę! O! :<
Nie znam się na kręceniu filmów, ale jakiś czas temu jeszcze były pokazywane filmiki z planu. Myślałam, że wiadomości dotyczące zakończenia kręcenia mi po prostu umknęły. Jeśli już skończyli to w takim razie mają sporo materiału do wykorzystania w zwiastunach. ;)
A co do zbroi Pepper to myślę, że jej nie będzie. :<
Może i będzie - nie wiadomo. Może być pokazana w filmie jako nie dokończona, jeszcze nie sprawna do użycia. Przychodzi zamach na dom Starka, Stark zakłada szybko swoją nową zbroję, natomiast Pepper zostaje bez pancerza i ginie podczas tego zamachu (jak wiadomo, w A2 ma jej już nie być, więc to są tylko moje przypuszczenia). W trailerze słychać, jak Tony mówi ,,Muszę się dowiedzieć, kto to zrobił,, i te słowa raczej na pewno są kierowane pod ten zamach.
Pożyjemy zobaczymy, może rzeczywiście będzie trochę nowych rzeczy, a później wszystko będą mixować do tv spotów. W komiksie ona też zginęła? Swoją drogą Pepper w zbroi to będzie coś :D
W komiksie Extremis Pepper nawet ani razu się nie pojawia. Zbroję Rescue przywdziewa dużo później. Ona nie jest dla Tony'ego tak istotną osobą jak w filmach chcą to pokazać. Gwyneth Paltrow pewnie jest kuzynką żyda który to reżyseruje więc po znajomości dają jej ważne role we wszystkich odcinkach filmu.
Może mógłbyś mi powiedzieć co Tony mówi w spocie Super bowl 0:54 ? Kompletnie nie mogę zrozumieć.
Szczerze, to mam problem właśnie z tym zdanie. Według mnie to na początku ,,chyba,, mówi coś takiego :
,,i'm so sorry pure..............,,, ostatniego słowa nie mogę rozgryźć : )
Przynajmniej nie tylko ja mam z tym problem : ) FIlmweb mógłby dorzucić ang. napisy.
Dokładnie tak :). Właśnie szukam gdzieś wersji z napisy, ale ciężko znaleźć.
P.S. Widzę, ze powiadomienia działają. Jak wszedłem na filmweb, to miałem 42 powiadomień :).
Już się uporałem z tym zdaniem. A więc brzmi ono tak :) :
I'm so sorry to put you in harm's way