PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491715}
7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 248655
6,7 66 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Jaram się jego dialektem! :) Aż mnie ciary przechodzą jak przeciąga słowa :)
Z początku uważałem że kompletnie nie nadaję się do jego roli, ale teraz jestem w 100% do niego przekonany, REWELACJA!
Jak Wy sądzicie?

junkersozaur

jeszcze nie oglądałem filmu wiec nie oceniam

wort801

Po 2 trailerach jest możlwość wstępnego wywnioskowania :)

junkersozaur

no niby tak ale wole cały film nie ocenia się książki po okładce :)

ocenił(a) film na 10
wort801

Ale to nie jest okładka, tylko kilka stron.

ocenił(a) film na 8
junkersozaur

W trailerze, te słowa które wymawiał Ben jako Mandaryn, są tak zajebiste, że ciągle tego słucham.

Optimus22

Lubię to! :)
Ja frazę "Heroes? There is no such a thing!" mam na dzwonek w telefonie.

ocenił(a) film na 8
junkersozaur

Aczkolwiek ocenie film jak go dopiero obejrzę. Na przykład w dwóch trailerach jedno zdanie, wymawia całkowicie inaczej.

ocenił(a) film na 7
junkersozaur

wyślij mi ten dzwonek!

ocenił(a) film na 10
junkersozaur

Ja też uwielbiam jego głos. "Heroes? There is no such a thing!" a słowa wypowiedziane w 2 zwiastunie brzmią całkowicie inaczej tak jak mówi Optimus. I właśnie w 2 zwiastunie bardziej mi się to podoba. "Today.. Is a first day i cos tam dalej :D po prostu epic.
Wg mnie ta postać przejdzie do historii. I nawet chyba Robert kiedyś w wywiadzie powiedział, że jest zachwycony grą Bena Kingsley'a.
Jeśli w zwiastunie tak brzmi jego głos to co dopiero w kinie. Chyba umrę z zachwytu :D

mateusi91

"Heroes? There is no such thing!' - pojawia sie w 2 zwiastunie? w ktorym momencie? jakos tego nie slysze

ocenił(a) film na 10
dab85

Źle to zinterpretowałeś. Chodziło mi oto, że zdanie "Heroes? There is no such a thing!" wymawia inaczej niż zdania z 2 zwiastuna np
"Today.. Is a first day i cos tam dalej" Te słowa wymawiane są wolniej i bardziej wyraźnie. Takie jest moje zdanie.

mateusi91

Rozumeim. Ale nadal nie wiem w ktorym zwiastunie pojawiaja sie slowa "Heroes? There is no such thing!'

ocenił(a) film na 8
dab85

W pierwszym zwiastunie.

mateusi91

P.S. rzeczywiscie glos Mandarina brzmi swietnie!