Jaram się jego dialektem! :) Aż mnie ciary przechodzą jak przeciąga słowa :)
Z początku uważałem że kompletnie nie nadaję się do jego roli, ale teraz jestem w 100% do niego przekonany, REWELACJA!
Jak Wy sądzicie?
W trailerze, te słowa które wymawiał Ben jako Mandaryn, są tak zajebiste, że ciągle tego słucham.
Aczkolwiek ocenie film jak go dopiero obejrzę. Na przykład w dwóch trailerach jedno zdanie, wymawia całkowicie inaczej.
Ja też uwielbiam jego głos. "Heroes? There is no such a thing!" a słowa wypowiedziane w 2 zwiastunie brzmią całkowicie inaczej tak jak mówi Optimus. I właśnie w 2 zwiastunie bardziej mi się to podoba. "Today.. Is a first day i cos tam dalej :D po prostu epic.
Wg mnie ta postać przejdzie do historii. I nawet chyba Robert kiedyś w wywiadzie powiedział, że jest zachwycony grą Bena Kingsley'a.
Jeśli w zwiastunie tak brzmi jego głos to co dopiero w kinie. Chyba umrę z zachwytu :D
"Heroes? There is no such thing!' - pojawia sie w 2 zwiastunie? w ktorym momencie? jakos tego nie slysze
Źle to zinterpretowałeś. Chodziło mi oto, że zdanie "Heroes? There is no such a thing!" wymawia inaczej niż zdania z 2 zwiastuna np
"Today.. Is a first day i cos tam dalej" Te słowa wymawiane są wolniej i bardziej wyraźnie. Takie jest moje zdanie.
Rozumeim. Ale nadal nie wiem w ktorym zwiastunie pojawiaja sie slowa "Heroes? There is no such thing!'