7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249142
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Jak podaje strona http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=69819
Pepper założy zbroję O.o
Co wy na to ?

ocenił(a) film na 8
Kinomaniaczka_fw

Dla mnie bomba. Z tego co tutaj czytałem, wywnioskowałem, że Stark będzie miał pod ziemią ,,zbrojownie,, a w niej 16 nowych zbroi. Jak źle zrozumiałem, to mnie poprawcie.
Zapowiada się cudnie.

ocenił(a) film na 7
Kinomaniaczka_fw

Ale super! troche sobie tego niewyobrażam ale to chyba dobrze ;D

Kinomaniaczka_fw

Nie podoba mi się ten pomysł. To tak jak by Mery Jane była Carnage a Betty Ross drugim Hulkiem, chociaz Betty w komiksie jest i tak She Red Hulk to i tak uważam to za glupi pomysl.

Kinomaniaczka_fw

Nic nowego. Już w komiksie była iron woman.

ocenił(a) film na 6
duli500

podpinam się, będzie klapa, znowu wszystko tak jak w komiksie, pf

katedra

Niby dlaczego ma być klapa?? Moim zdaniem komiks jest super. Nie żebym była jakąś wielką znawczynią, ale kilka numerów przeczytałam. Dobrze, że trzymają się komiksu :)

Kinomaniaczka_fw

Ja się tylko martwię jak to będzie z Pepper. Podobno nie będzie grała w Avengers 2 i mam tylo nadzieję, że przez tą akcję ze zbroją jej przypadkiem nie uśmiercą... Co o tym sądzicie?

ocenił(a) film na 7
kziewacz

Nie sądzę, prawdopodobnie dogadają się z nią, co najwyżej jej postać zostanie zmarginalizowana, by możliwe było ograniczenie jej udziału do zaledwie paru dni zdjęciowych. A że w Avengers się nie pojawi to mnie nie dziwi, zważywszy na ilość zapowiedzianych postaci, i bez niej będzie trudno wszystkich ze sobą zgrać.

Nie jestem w stanie wyobrazić sobie uśmiercenia Pepper, wprawdzie, twórcy mówili o zmianach w obsadzie w razie konieczności, zmiana aktorów odgrywających główne postacie, ale nie sądzę też, by dopuszczano taką możliwość przed rezygnacją Downey Jr. Nie ma sensu się martwić na zapas.

ocenił(a) film na 8
Kinomaniaczka_fw

Film się nieźle zapowiada.