Jak podaje strona http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=69819
Pepper założy zbroję O.o
Co wy na to ?
Dla mnie bomba. Z tego co tutaj czytałem, wywnioskowałem, że Stark będzie miał pod ziemią ,,zbrojownie,, a w niej 16 nowych zbroi. Jak źle zrozumiałem, to mnie poprawcie.
Zapowiada się cudnie.
Nie podoba mi się ten pomysł. To tak jak by Mery Jane była Carnage a Betty Ross drugim Hulkiem, chociaz Betty w komiksie jest i tak She Red Hulk to i tak uważam to za glupi pomysl.
Niby dlaczego ma być klapa?? Moim zdaniem komiks jest super. Nie żebym była jakąś wielką znawczynią, ale kilka numerów przeczytałam. Dobrze, że trzymają się komiksu :)
Ja się tylko martwię jak to będzie z Pepper. Podobno nie będzie grała w Avengers 2 i mam tylo nadzieję, że przez tą akcję ze zbroją jej przypadkiem nie uśmiercą... Co o tym sądzicie?
Nie sądzę, prawdopodobnie dogadają się z nią, co najwyżej jej postać zostanie zmarginalizowana, by możliwe było ograniczenie jej udziału do zaledwie paru dni zdjęciowych. A że w Avengers się nie pojawi to mnie nie dziwi, zważywszy na ilość zapowiedzianych postaci, i bez niej będzie trudno wszystkich ze sobą zgrać.
Nie jestem w stanie wyobrazić sobie uśmiercenia Pepper, wprawdzie, twórcy mówili o zmianach w obsadzie w razie konieczności, zmiana aktorów odgrywających główne postacie, ale nie sądzę też, by dopuszczano taką możliwość przed rezygnacją Downey Jr. Nie ma sensu się martwić na zapas.