7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249142
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Otóż jak oglądam trailer, a bardziej jedna scene, gdy atakują posiadłość Starka, i cały dom spada do morza, to sobie tak pomyślałem, że dzięki technologi jaką posiada Stark, mogłby stworzyć barierę wokół całego domu ( posiadłości), aby chronić dom przed atakami z zewnątrz ( w tym przypadku - rakiety). Chodzi mi o taką barierę jaka była w The Avengers, na dachu ,,Stark Tower,, coś podobnego do niej.

ocenił(a) film na 7
Optimus22

To nie była technologia Starka, tylko energia Tesseraktu.

Nie wiem czy Stark przypuszczał, że ktoś może strzelać w jego dom rakietami.

ocenił(a) film na 8
Madoq

Wiem, że to była energia Tessaraktu, dlatego napisałem, że coś podobnego do niej.

ocenił(a) film na 5
Optimus22

Ale to nie zmienia faktu, że ma lipną ochronę domu, skoro w swojej zbroi ma radary i tym podobne, to ciężko coś takiego w domu zrobić? :D no ale czego ja się czepiam :). Mam tylko nadzieję, że film nie będzie miał wiele dziur w fabule czy tam akcji, bo na razie zapowiada się świetnie.

ocenił(a) film na 7
Matioozo

Radary go raczej nie uratują przed rakietami.

ocenił(a) film na 7
Madoq

Ale mógłby mieć mini tarcze rakietową, radary i wysuwane wyrzutnie rakiet przechwytujących na dachu i bezpośredniej okolicy domu. Wszystko rozchodzi się jednak o to kto ma lepszy sprzęt. Wiemy też, że doszło do eksplozji w zbrojowni, co może oznaczać włamanie i unieszkodliwienia systemu bezpieczeństwa. Chyba że sam je wysadził nie chcąc by wpadły w niepowołane ręce.