7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249151
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Kurcze wiem, że Gwen nie jest najmłodsza i nie wygląda już jak nastolatka, ale miałam nadzieję,
że w trójce wrócą do jej wizerunku z pierwszej części... No wiecie, lekko potargane włosy,
nieśmiałe spojrzenie... Była niby poważna, ale jednak słodka :) A w dwójce zrobili z niej starą
babę, bez krztyny poczucia humoru :/ Szczególnie z wyglądu, tymi prostymi włosami dodali jej kilka
lat. Oczywiście jeszcze nic nie jest pewne, ale patrząc na screeny z filmu nie zapowiada się, by
wróciła "stara" Pepper.

ocenił(a) film na 8
duli500

Dla mnie osobiście Gwyneth Paltrow, jak na swoje lata wygląda cudownie.

ocenił(a) film na 10
Optimus22

dla ciebie cudownie dla mnie bosko :D

Optimus22

Wiem, dla mnie też, ale chodzi o to, że w filmie ją strasznie postarzeli. Bez jaj w dwójce wygląda na 10 lat starszą niż jest w rzeczywistości.

ocenił(a) film na 8
duli500

Dla mnie, to ani trochę ją nie postarzali.

Mała ciekawostka, to parę dni temu skrytykowali Gwyneth Paltrow.

Optimus22

Tak, ale ja ją nie krytykuje, a poza tym, ta dyskusja jest na zupełnie inny temat niż poprzednia. Na wcześniejszej pieprzą coś o zbrojach, po raz setny zresztą, a ze związaną z jej wyglądem się jeszcze nie spotkałam :)

ocenił(a) film na 10
duli500

już w avengers wróciła ,nawet jeszcze bardziej sexsi : )

deadpool11

Fakt, była o wiele bardziej wyluzowana, ale jak dla mnie stanowczo zbyt mało było z nią scen. Może była na ekranie 4 minuty, na pewno nie więcej, więc nie ma mowy o jakimś wielkim powrocie :P