7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249129
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Miałem wrażenie iż film momentami ma dłużyzny, ten Mandaryn to troszeczkę parodia, ale jak dla mnie film dobry, choć dalej uważam że jest najsłabszy z serii Iron Man

ocenił(a) film na 6

Mnie tak samo dłużył się niemiłosiernie. W końcówce filmu omal nie usnołem :). Seria "Iron Mena" powoli schodzi na psy. Mam wrażenie jakby słaby scenariusz i wogóle słabą akcję zastępowano coraz lepszymi efektami specjalnymi. A one już na widzu nie robią specjalnego wrażenia. No ale seria cały czas zarabia grube miliony dolarów i możemy się spodziewać kolejnych przygód Toneg Starka. A co do Mandaryna to nie mam pojęcia dlaczego widzom nie podobała się ta postać. Nawet bardzo mnie to zaskoczyło że Mandaryn to aktor który gra tylko strasznego terorystę. Kingsley bardzo fajnie zagrał bezwzględnego mordercę jak i ciapowatego aktorzynę.

użytkownik usunięty
neron4

akurat pierwsze dwie części ostatnio oglądałem i tak nie mam, chodzi mi tu o Iron Man 3. Mnie się tak jeszcze dłuży Thor Mroczny świat przez ten humor, co chwilę zadaje sobie pytanie czy to się skończy, tu miałem podobnie :P