Czy to jest ostatnia część Iron Mana?Bo mam takie jakieś wrażenie że wszystkie filmy marvela
będą kończyć się na trzeciej części,słyszałem również że nowy Spider-Man ma być trylogią tylko.
Tak, to będzie ostatnia część. Do czasu w którym czytałem twój komentarz myślełem że nowy spider-man też będzie trylogią.
Po pierwsze spider-man to inna wytwórnia.
Po drugie nikt nie mówił, że Iron Man skończy się na 3 częściach.
Może i z innej wytwórni ale marvel to marvel,i czytaj ze zrozumieniem półgłówku.Nie odpowiadaj jak nie potrafisz czytać.
Ale studio Marvela nie ma żadnego związku ze Spider-manem, i wątpię by miała to być trylogia, chyba że planują kolejny restart, bo mało realne, by pozwolili na utracenie praw do ekranizacji Spider-mana i ich powrót do Marvela. Będą trzepać kolejne części aż superbohaterzy się nie przejedzą i przestanie się to opłacać.
Skąd pomysł, że wszystkie filmy Marvela maja być trylogiami? Na pewno nie dotyczy to Iron Mana, nie zarzną kury znoszącej złote jaja. Nie tak dawno twórcy wypowiadali się, że zamierzają przyjąć strategii filmów o Bondzie, że w razie rezygnacji Downey Jr. z roli Starka zostanie on zwyczajnie zastąpiony przez innego aktora.
Weź się uspokój szajbusie zadałem jedno proste pytanie,ogranij się dzieciaku z wyrzutami sumienia.
Nie rozśmieszaj mnie. To nie ja zadaje głupie pytania oparte wyłącznie na swoich przemyśleniach, które nie mają żadnego uzasadnienia w rzeczywistości, i do tego obrażam ludzi, którzy starają wyprowadzić mnie z błędu odpowiadając na zadane przeze mnie pytania.
Poza tym udzieliłem wyłącznie odpowiedzi na twoje pytania, zatem nie mam pojęcia na jakiej postawie śmiesz mnie oceniać jako szajbusa i dzieciaka z wyrzutami sumienia. Trochę kultury i pokory, człowieku!
Nawet nie potrafisz się wypowiedzieć bez używania inwektyw. I kto tu zachowuje się jak dziecko?
Nie. Marvel przebąkiwał coś że z IM chcą zrobić taką serię jak Bond. Z nowymi aktorami, ale bez restartów.
Dziękuję za normalną i prostą odpowiedź :),jednak spokojni ludzie jeszcze istnieją.
Tylko, że w tym temacie ciężko znaleźć post w,którym kogoś nie wyzywasz. Co jest śmieszne,bo ludzie Ci odpowiadają na grzecznie na pytanie(idiotyczne fakt), a ty ich wyzywasz :)
kamilx98 ma rację, uspokój się bo tylko prowokujesz innych, a o dziwo jeszcze nikt Cie przygadał. Nadpobudliwy jesteś?
Następny płaczek,sami sztywniacy są na tej stronie dobra nie odpisujcie mi już nerdy :).
Uspokój się, bo w końcu kogoś na tyle zirytujesz, że zgłosi twoje komentarze do moderacji, i zostaniesz zbanowany za notoryczne obrażanie innych użytkowników.
Nie to raczej nie będzie ostatnia część. Producenci pisali, że chcą zrobić wiele części z czego się ciesze.
Aaa też z tego się cieszę ale w sumie to miałoby sens jakby Mandaryn byłby na końcu,