7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249142
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Trailer Teaser

ocenił(a) film na 8

Oto i on :
http://www.youtube.com/watch?v=askHCPHNRsM&feature=my_liked_videos&list=LLl4AKu9 FqsNmb7nA8d4cbgA

Mnie osobiście się bardzo podoba, a jakie jest wasze zdanie ?

Optimus22

Zdecydowanie za krótki...

ocenił(a) film na 8
Schweppes

Ja się cieszę, że cokolwiek można zobaczyć już. W końcu to trailer teaser, więc długi on nie będzie.

Optimus22

Wiadomo, widać już wokół czego będzie się kręcić fabuła. Nie jestem zwolennikiem długich trailerów, ale ten nawet 15 sekund nie miał :P Do premiery jeszcze daleko, więc pewnie zobaczymy więcej ujęć.

ocenił(a) film na 8
Schweppes

Z pewnością zobaczymy więcej ujęć :).

ocenił(a) film na 7
Schweppes

To tylko teaser, we wtorek ma się ukazać pełen trailer.

Takie czasy, że nawet trailery mają swoje trailery.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

W 4 sekundzie, można zauważyć, że w zbroi (podajże ) Mark IV, brakuje hełmu.

ocenił(a) film na 10
Optimus22

A co myślicie o scenie z Pepper ? Będzie więziona ?

ocenił(a) film na 9
Optimus22

ja osobiście jestem ciekawa dlaczego ci dziennikarze na początku tak się rzucali na Tony'ego, czyżby w Stark Indusries zrobiło się gorąco?

ocenił(a) film na 8
kika8k

Mi się wydaję, że on wychodzi ze szpitala w tej scenie, ponieważ w ujęciu gdzie widzimy plecy Starka, po lewej stronie można zauważyć lekarza.

ocenił(a) film na 9
Optimus22

cóż za dokładność, widzę, że dokładnie przestudiowałeś każdą scenę

ocenił(a) film na 6
Optimus22

Treaser jest bardzo interesujący, aż się nie można doczekać kolejnych, dłuższych zapowiedzi. To będzie mocna część :)

ocenił(a) film na 10
Marvolo666

Też tak myślę : D

ocenił(a) film na 6
Kinomaniaczka_fw

:D
Co do sceny z Pepper to też ciekawa sprawa. Może rzeczywiście będzie więziona i traktowana jako karta przetargowa czy coś. Jeśli chodzi o firmę to Stark może będzie miał jakieś problemy na giełdzie przez Mandarina (stąd Ci fotoreporterzy wokoło). Chociaż może to po prostu szał po akcji The Avengers w NY :)

ocenił(a) film na 9
Marvolo666

tu raczej nie będzie chodzić o Nowy York, Tony raczej unika odpowiedzi i zasłania się przed zdjęciami

ocenił(a) film na 6
kika8k

Chyba, że przestał być bohaterem na pokaz i zmienił podejście do tego wszystkiego :) W końcu po to była częściowo śmierć Phila w Avengersach :)

Optimus22

Cały zwiastun ma być we wtorek, a chyba jutro ma pojawić się oficjalny plakat.

ocenił(a) film na 10
Grabka23

Tak, to potwierdzone ; )

ocenił(a) film na 9
Optimus22

Teaser naprawdę ciekawy.... szkoda, że taki krótki no, ale cóż można się po teaserze spodziewać :) Zaciekawiła mnie bardzo pierwsza scena... wygląda na to, że Tony rzeczywiście wychodzi ze szpitala... Optimuss22 chyba ma rację... być może Pepper została ciężko ranna i dlatego Stark jest taki zdołowany i poważny... heh sama nie wiem... więcej będzie można powiedzieć po środzie po trailerze... ale i tak BOMBA!!!!

Optimus22

Dlaczego nikt nie wspomniał jeszcze, że - prawdopodobnie - widać w trailerze Mandarina?

ocenił(a) film na 6
Peeves

Pomimo tak krótkiego filmiku, czuję że ta część będzie mroczniejsza od poprzednich. Myślę, że zmiana reżysera wyszła na dobre. Może się okazać, że 3-cia część będzie najlepszą ze wszystkich(chciałbym aby tak było ;) ).

ocenił(a) film na 7
Peeves

No mi ten gościu z pistoletem też przypomina mandaryną

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Już widać, że może to być najprawdopodobniej najlepszy film o Iron Manie. Ogromnie mi się podoba nowa zbroja, początkowe wątpliwości odeszły w niepamięć. Teraz tylko do wtorku na pełen trailer.

ocenił(a) film na 8
smiglo1993

Dokładnie tak.

Optimus22

Po kilkunastu sekundowym filmiku też zmieniłem zdanie o nowej zbroi :)