Oto i on :
http://www.youtube.com/watch?v=askHCPHNRsM&feature=my_liked_videos&list=LLl4AKu9 FqsNmb7nA8d4cbgA
Mnie osobiście się bardzo podoba, a jakie jest wasze zdanie ?
Ja się cieszę, że cokolwiek można zobaczyć już. W końcu to trailer teaser, więc długi on nie będzie.
Wiadomo, widać już wokół czego będzie się kręcić fabuła. Nie jestem zwolennikiem długich trailerów, ale ten nawet 15 sekund nie miał :P Do premiery jeszcze daleko, więc pewnie zobaczymy więcej ujęć.
To tylko teaser, we wtorek ma się ukazać pełen trailer.
Takie czasy, że nawet trailery mają swoje trailery.
ja osobiście jestem ciekawa dlaczego ci dziennikarze na początku tak się rzucali na Tony'ego, czyżby w Stark Indusries zrobiło się gorąco?
Mi się wydaję, że on wychodzi ze szpitala w tej scenie, ponieważ w ujęciu gdzie widzimy plecy Starka, po lewej stronie można zauważyć lekarza.
Treaser jest bardzo interesujący, aż się nie można doczekać kolejnych, dłuższych zapowiedzi. To będzie mocna część :)
:D
Co do sceny z Pepper to też ciekawa sprawa. Może rzeczywiście będzie więziona i traktowana jako karta przetargowa czy coś. Jeśli chodzi o firmę to Stark może będzie miał jakieś problemy na giełdzie przez Mandarina (stąd Ci fotoreporterzy wokoło). Chociaż może to po prostu szał po akcji The Avengers w NY :)
tu raczej nie będzie chodzić o Nowy York, Tony raczej unika odpowiedzi i zasłania się przed zdjęciami
Chyba, że przestał być bohaterem na pokaz i zmienił podejście do tego wszystkiego :) W końcu po to była częściowo śmierć Phila w Avengersach :)
Teaser naprawdę ciekawy.... szkoda, że taki krótki no, ale cóż można się po teaserze spodziewać :) Zaciekawiła mnie bardzo pierwsza scena... wygląda na to, że Tony rzeczywiście wychodzi ze szpitala... Optimuss22 chyba ma rację... być może Pepper została ciężko ranna i dlatego Stark jest taki zdołowany i poważny... heh sama nie wiem... więcej będzie można powiedzieć po środzie po trailerze... ale i tak BOMBA!!!!
Pomimo tak krótkiego filmiku, czuję że ta część będzie mroczniejsza od poprzednich. Myślę, że zmiana reżysera wyszła na dobre. Może się okazać, że 3-cia część będzie najlepszą ze wszystkich(chciałbym aby tak było ;) ).
Już widać, że może to być najprawdopodobniej najlepszy film o Iron Manie. Ogromnie mi się podoba nowa zbroja, początkowe wątpliwości odeszły w niepamięć. Teraz tylko do wtorku na pełen trailer.