7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249142
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Miłego oglądania :)

http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=69119

ocenił(a) film na 10
Urth

O KU*WA NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ! MISTRZOSTWO

Urth

Zwiastun niesamowity. Widzę, że szykuje nam się inne spojrzenie na Tony'ego :) I też nie mogę się doczekać!

ocenił(a) film na 6
kasia275

zajebisty zwiastun widać że lepszy od drugiej części która jak dla mnie była do bani

użytkownik usunięty
Urth

Naprawdę dobry zwiastun, oby film też był taki. Ben Kingsley - co by nie mówić o jego wyborze do tej roli, rządzi. Tym razem Tony naprawdę dostanie po skórzę.

ocenił(a) film na 9
Urth

Zwiastun genialny i nie mogę sie doczekać maja, ale nie wie nikt o co chodzi z tą zbroją ? Słyszałam, że to sentient armor, ale czy na pewno?

dailymatch

Którą zbroją? tą wyglądającą jak zbroja Cpt America??,jak tak to ona nazywa się Iron Patriot,i w komiksie oryginalnie nosił ją Norman Osborne,a że prawa do uniwersum Spider-Mana ma inne studio i raczej trudno byłoby tu go wepchnąć to tą zbroje w filmie będzie nosił War Machine.

ocenił(a) film na 9
Adorianu

chodzi mi o zbroję, która atakuje Tonego i Pepper.

dailymatch

To ona nazywa się Iron-Man Mark 8

ocenił(a) film na 8
Urth

muzyka ssie... tak poza tym to ok, ale nie jestem przekonany czy rzeczywiście taki poważny, dramatyczny iron man a la mroczny rycerz to najlepszy pomysł

ocenił(a) film na 6
Faktorio

Zatkało mnie po trailerze. Zdecydowanie szykuje się najlepsza część. Dla mnie muzyka jest świetnie dobrana, taki klimat jest wg mnie znacznie lepszy. Sceny z samolotem i walącą się posiadłością Tonego - bezbłędne, ukazują tragiczne wydarzenia jakie się wydarzą, cały świat Tonego się zawali i będzie musiał go odbudować. Nic tylko czekać na premierę ;)

ocenił(a) film na 8
Faktorio

skad pomysl ze to bedzie w stylu TDK? na 100% nie zatraci wlasnego stylu i bedzie spora dawka humoru

ocenił(a) film na 7
Faktorio

"dramatyczny iron man a la mroczny rycerz". Błagam, komiksy z Iron Manem były dramatyczne na długo przed Mrocznym Rycerzem (filmem).

ocenił(a) film na 8
Madoq

Jakbyście śledzili dokładnie wiadomości choćby na filmwebie związane z Iron Manem 3 tobyście wiedzieli, że nie wymyśliłem sobie tego, tylko to reżyser powiedział - że chciałby odejść od konwencji komediowej w stronę poważnej a la batmany Nolana.

ocenił(a) film na 7
Faktorio

Możliwe, ale chodziło mi o to, że Iron Man też nie był zawsze wesoła opowiastką o życiu w luksusie. Stark miał masę problemów, z konkurencją, alkoholem, prowadzeniem firmy, uzależnieniem od skafandra.

ocenił(a) film na 7
Faktorio

Tak jak powiedział Madoq, poprzednie części też miały elementy dramatyczne i osobiście uważam że jeśli twórcy kompletnie odejdą od dawno przyjętej konwencji popełnią błąd. Humor powinien być mimo wszystko. No zapewne w mniejszym stopniu skoro to ma być coś dramatyczniejszego, ale charakter poprzednich filmów musi być zachowany, żeby to tworzyło spójną całość.

ocenił(a) film na 10
Urth

Nie mogę się doczekać! To jest tak zajebiste! Waląca się posiadłość, porwana Pepper, wszystko takie mrocznie cudowne. Btw, mam nadzieję, że Poots umrze. Sorry, nie trawie tej kobiety. I ten Tony ciągnący swoją zbroję po śniegu... obraz nędzy i rozpaczy. Szkoda mi go.
W sumie to nie pasuje mi tylko to, że on się ze Stevem i Brucem raczej zaprzyjaźnił w Avengers, i to tak trochę głup, że świat mu sie wali, a ich tam nigdzie nie ma.

ocenił(a) film na 6
lolo1609

No More Avengers
Even if we're hoping for the tone of Joss Whedon's mighty superhero film to carry over to "Iron Man 3," we're also hoping that's the end of it. "Iron Man 3" needs to stand out on its own, proving once again that Marvel's solo films are just as compelling as their team-ups. Not that we'd complain about an unexpected Hulk sighting in the finished product, mind you, but for now, leave S.H.I.E.L.D. and the Chitauri at home; focus on the road ahead, and the Iron Man behind the wheel.

Oto odpowiedź, dlaczego nikt z grupy Avengers nie pomoże Tonemu ;) Powyższe zdanie pochodzi ze strony http://www.mtv.com/news/articles/1695935/iron-man-3-teaser-trailer.jhtml

ocenił(a) film na 6
lolo1609

Ja też jej nie trawie mam nadzieję, że ją uśmiercą

ocenił(a) film na 7
lolo1609

Co? Dialog Starka z Pepper to chyba najlepszy element tych filmów.

ocenił(a) film na 10
Madoq

Mnie cała osoba Pepper nieopisanie wręcz wkurza. Jest strasznie sztywna, nie pasuje do Tonego, brak jej wyobraźni i jest strasznie... przyziemna. Chyba tylko tak mogę to określić. Ehhh... Starkowi przydałaby się jakaś fajniejsza laska.

ocenił(a) film na 7
lolo1609

O to ogólnie chodzi w ich relacji, że ona jest przyziemna, a on jest trochę odjechany. Jakby oboje byli tacy jak Stark, to nie dość że by byli nudni, to pewnie by się jeszcze zachlali na śmierć.

ocenił(a) film na 10
Madoq

Niby tak, ale mimo wszystko jest irytująca. Może to dlatego, że Pepper jest trochę typem rozhisteryzowanej baby. Nie mówię, że zawsze, ale jednak. Natasha np, byłaby równie ogarnięta i wgl, ale nie aż tak denerwująca. (nie żebym swatała Starka z wdową)

ocenił(a) film na 7
lolo1609

Ale przecież przeciwieństwa się przyciągają! :) Natasha z Tonym by się pozabijali pierwszego dnia o nie zmyty kubek w zlewie :D Uwielbiam Peper ale możliwe że to wina uśmiechu Gwyneth :)

ocenił(a) film na 8
lolo1609

dla mnie to jedna z najciekawszych i najbardziej zakręconych par w historii filmów, które obejrzałem. To coś, co nie powinno mieć miejsca (stark i monogamia?), a jednak dostało szansę. Pepper fajna babka, czekam niecierpliwie na jej występ jako Rescue :D może już w 3?...

ocenił(a) film na 8
Urth

Mistrzostwo świata. Zwiastun jest mega niesamowity. Ciary przechodzą po całym ciele, gdy go się ogląda.

ocenił(a) film na 6
Urth

Genialny zwiastun. Zapowiada się mega przeżycie. Jeszcze tylko 7 miesięcy...:D

ocenił(a) film na 10
Urth

Zwiastun wgniata w fotel. Ogromny + za muzykę, która jak zwykle się fenomenalna. Szykuje się najlepsza część jak i jak najlepszy film Marvela ever. Scena z atakiem na posiadłość to majstersztyk. Tylko pozostało nam odliczać do maja :)

ocenił(a) film na 8
mateusi91

Albo Scena z wybuchającymi zbrojami Starka i ta muzyka, po prostu coś wspaniałego.
Swoją drogą ciekawi mnie, czy w Stark Tower, Tony posiada wszystkie zbroje.

ocenił(a) film na 6
Urth

Doskonale zgrana muzyka!
Na trailerze widać,że Tony będzie walczył ze swoimi zbrojami(?) czy to War Machine w Patriocie?
Myślę,że to realny rywal dla Człowieka ze Stali w przyszłym roku

ocenił(a) film na 7
Urth

Gały wyszły na wierzch. Świetne sceny dali. Zapowiada się bardziej mrocznie niż kiedyś, fabuła, z tego co widać, wyczesana :D

Ale jedno pytanie: Dlaczego tak zarąbiste trailery dają tak wcześnie? ;(

ocenił(a) film na 10
Suzan_26

Proste. Żebyśmy błagali o więcej, a w 2013 tłumnie ruszyli do kina, nabić im portfele. I chyba właśnie tak zrobimy xD

ocenił(a) film na 8
lolo1609

Poczekajmy na drugi trailer, pewnie jeszcze bardziej nas zmiażdzy, już nie wspominając o samym filmie ; d

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Dla zainteresowanych oto muza ze zwiastuna:
http://www.youtube.com/watch?v=IqFoIac4pwg
Ja chce już ten film.!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
Urth

Oglądałam go w kółko! Mój mózg się stopił! hahah, ale chyba było warto bo jest cudooowny! Nie mogę się doczekać filmu!

ocenił(a) film na 10
Urth

Długo nie mogłam się otrząsnąć po nim. Świetny. Oby czas do maja szybko nam wszystkim zleciał : )

ocenił(a) film na 9
Urth

Iron Man to najbardziej udane produkcje kinowe oparte o twórczość studia Marvel. Czyżby w końcu pokazał się Mandaryn? xD
Zwiastun świetny, nie zdradza całej treści filmu... co jest nagminnie praktykowane przy większości produkcji.
Już nie mogę się doczekać.
Mam nadzieję, że dadzą możliwość wyboru napisy bądź dubbing. Tego ostatniego nie przeżyję.