Po cholerę tam teksty typu "Wolisz żyć jak zero, czy zginąć jak bohater?" przy patetycznej muzyce,
skoro i tak wiadomo, że Tony przeżyje? xD
Słowa te, są po to, aby dodać trochę mroczności. Stark będzie miał nie lada wyczyn, żeby go pokonać.
Ale go pokona XD
Poza tym po co robić z Iron mana coś mrocznego?
On był świetny właśnie przez tą lekkość.
I wypadał realistyczniej od pseudomrocznego "Mrocznego rycerza" chociażby, który nie miał klimatu wg mnie przez tą swoją "epickość" i "poważność"
Szkoda, że właśnie w tej scenie widzimy Bannera, a nie Hulka ; d. Hulk siedziałby na podłodze i wpierdzielałby kebaba ; d. Jakby coś takiego zobaczył, to ze śmiechu bym nie wytrzymał chyba ; d
On by chyba wszystkie kebaby w Nowym Jorku wpierdzielił ; d. Teraz mi się przypomniał tekst Bannera,który kierował do Czarnej Wdowy : ,, Mam go połknąć ?,, ; d, chodzi o Tessarakt :)
hehehehehehe raczej zjadłby kebaba, sprzedawcę i może kilku innych klientów xd
A jeśli chodzi o Tessarakt to nieźle by było gdyby otworzyć portal w jego żołądku :)
Jeszcze na koniec by porządnie bekną, tak, że cała ekipa zleciałaby z krzeseł ; d
Pewnie Stark nie raz sypnie żartem w przerwie między walkami, np tym 2 zwiastunie też na koniec mówi do James'a Rhodes'a czyli Iron Patriota, "To moi chłopcy" czy coś w ten deseń ;D