7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249146
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Myślicie że Pepper będzie wyglądac tak jak Rescue w komiksie czyli kolorystyką i designem przypominająca zbroję Tonego czy tak jak w spoilerze Lego w białej zbroi? Ja osobiście ( wiem że to szowinizm no ale ) chciałbym zobaczyć ją w zbroi stylizowanej na tych Iron Mana ale z kobiecymi "wypukłościami" i cechami, cos w stylu armorów z Mass Effects. Czekam na opinie fanów i nie tylko. Peace

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Zle przetlumaczyles tytuł. Według googl tłumacz Iron Man to człowiek żelasko także popraw angielski.

ocenił(a) film na 8
biboktymon

Człowiek żelazko ??? lol jeszcze dałeś s zamiast z xd

Iron man - Człowiek żelazo

Spider man - Człowiek pająk

itd itp

ocenił(a) film na 8
rem6_2

To taki żart - w googl chrome jest coś takiego jak automatyczne tłumaczenie stron, i iron man tłumaczy jako człowiek żelazko. Pomyliłem się, bo pisze z telefonu, z jest koło s.

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Co do zbroji - bez przesady nie widzę w tym nic szowinistycznego. A gdzie ma niby upchnąć wszystkie swoje kobiece krągłości? Poza tym jak odróżnić Tonyego i Pepper jeżeli ich zbroje będą takie same? Co do kolorystyki - biała zbroja nie wygląda źle, wystarczy spojrzeć na zbroje do podróży kosmicznych.

ocenił(a) film na 8
biboktymon

Dzięki bardzo za poparcie moich teorii i zabranie głosu :) Trzymajmy kciuki zeby bylo tak jak myslimy

Himiteshu

A ja myślę, że ta biała zbroja przedstawiona przez lego to właśnie ta zbroja kosmiczna.

ocenił(a) film na 8
groziszmi

To jest raczej pewne. Stąd wzięła się plotka o podróży w kosmos. Potem mieliśmy potwierdzenie przez projekty tej zbroi.

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

Osobiście chciałbym by zachowano stylistykę z komiksu, i uważam, że Rescue Armor miał bardzo kobiecy designe.

ocenił(a) film na 8
Herushingu

Tez tak uważam