Myślicie że Pepper będzie wyglądac tak jak Rescue w komiksie czyli kolorystyką i designem przypominająca zbroję Tonego czy tak jak w spoilerze Lego w białej zbroi? Ja osobiście ( wiem że to szowinizm no ale ) chciałbym zobaczyć ją w zbroi stylizowanej na tych Iron Mana ale z kobiecymi "wypukłościami" i cechami, cos w stylu armorów z Mass Effects. Czekam na opinie fanów i nie tylko. Peace
Zle przetlumaczyles tytuł. Według googl tłumacz Iron Man to człowiek żelasko także popraw angielski.
Człowiek żelazko ??? lol jeszcze dałeś s zamiast z xd
Iron man - Człowiek żelazo
Spider man - Człowiek pająk
itd itp
To taki żart - w googl chrome jest coś takiego jak automatyczne tłumaczenie stron, i iron man tłumaczy jako człowiek żelazko. Pomyliłem się, bo pisze z telefonu, z jest koło s.
Co do zbroji - bez przesady nie widzę w tym nic szowinistycznego. A gdzie ma niby upchnąć wszystkie swoje kobiece krągłości? Poza tym jak odróżnić Tonyego i Pepper jeżeli ich zbroje będą takie same? Co do kolorystyki - biała zbroja nie wygląda źle, wystarczy spojrzeć na zbroje do podróży kosmicznych.
Dzięki bardzo za poparcie moich teorii i zabranie głosu :) Trzymajmy kciuki zeby bylo tak jak myslimy
To jest raczej pewne. Stąd wzięła się plotka o podróży w kosmos. Potem mieliśmy potwierdzenie przez projekty tej zbroi.
Osobiście chciałbym by zachowano stylistykę z komiksu, i uważam, że Rescue Armor miał bardzo kobiecy designe.