Kurka uwielbiam IronMan'a ale ta nowa zbroja budzi dwojakie uczucie :( Jakoś nie pasują mi jej kolory. I ten Iron Patriot też w stylu Cpt. America ;/ (którego nieznoszę:) ) .
Co wy myślicie o tej nowej zbroi?? Dla mnie najlepsza jak dotąd to ta z Avengers.
Z początku moje zdanie o nowej zbroi Starka było na ,,nie,, . Za bardzo ona mnie się nie podobała, ale jak zobaczyłem ją w ujęciach to zmieniłem zdanie.
Ja, jak ją pierwszy zobaczyłem to strasznie mi się nie spodobała, właśnie ze względu na kolory. Natomiast, po ostatnich zdjęciach oraz po teaserze kompletnie zmieniłem zdanie. Jak dla mnie jest świetna i definitywnie podoba mi się najbardziej ze wszystkich dotychczasowych. Mam również nadzieję, że już nie ulegnie zmianie. Co do Iron Patriot, to też w miarę spoko, chociaż raczej wolałem standardową zbroję War Machine'a.
Cóż, jak to z każdą zmianą, ludzie podzielą się na dwa obozy. Osobiście cieszę się, że mnie wprowadzone zmiany podeszły i nie mam powodów do narzekań.
Zbroja Iron Patriot w komiksie należała do Normana Osborna,w filmiem postanowili zrobić ją dla War Machine...
Czy tylko ja zauważyłem, że te zbroje (przynajmniej na trailerze) są jakby słabsze? Iron patriot miotający jakimś biurokratą powinien go zmiażdżyć, mark 8 chwytający za rękę Pepper lub gdy jest na dnie oceanu? To troche dziwne, skoro Mark 7 był niesamowicie potężny, to został rozwalony jednym wybuchem -.- .