7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249142
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

pancerz tonego powinen zachowac swój klasyczny wyglad czyli czerwony kolor z dodatkami zlotego rozumiem nie mozna ciagle walkowac wciąż tego samego ale oni go calkowicie zmienili. co to w ogule za kolor tam przewaza. kremowy? w zadnym komiksie nie ma nawet czegos podobnego, a mark 8 wyglada zupelnie inaczej

ocenił(a) film na 8
deadpool11

Skąd wiesz, że nie ma ? Przeczytałeś każdy komiks Marvela związany z Iron Manem ?
Myślę, że kolor tutaj odgrywa drugorzędną rolę, bo najważniejsze jest jakość pancerza, czyli wytrzymałość, uzbrojenie oraz mobilność.

ocenił(a) film na 10
Optimus22

powoli sie przyzwyczajam ale napewno w komiksie nie ma nawed podobnej

ocenił(a) film na 10
Optimus22

ale w spojlerach w klockach lego widac 2 zbroje tonego jedna jest z wieksza iloscia czerwieni

ocenił(a) film na 10
Optimus22

mysle ze z ta kremowa zbroja ozyje i tony bedzie musial z nia walczyc

ocenił(a) film na 8
deadpool11

Pewnie chodzi ci o te zbroję, które zostały zaprezentowane w zestawach Lego :
http://i2.wp.com/nerdbastards.com/wp-content/uploads/2013/02/lego-super.heroes-2 013-marvel-iron-man.jpg

P.S. Zaopatrz się w słownik : )

ocenił(a) film na 8
Optimus22

nowa zbroja niewyglada zlie , mnie najbardziej sie podoba "z wygladu" Mark V.O ile sie orientuje w komiksach mial te zbroje w West Coast Avengers ale pewny nie jestem :)

ocenił(a) film na 10
simek19

no mark 5 jest nie zla ale moim zdaniem najlebsza jest mark 6

deadpool11

O kurczę, widzę, że ile ludzi tyle opinii. :) Ja najbardziej lubię avengersową 7. :)

ocenił(a) film na 8
Eldunari

heh racja ile ludzi tyle opinii .Widac , ze kazda zbroja komus sie podoba , ale to dobrze swiadczy o projektanch pracujacych przy filmach:)

ocenił(a) film na 10
Eldunari

ale 6 tez byla w avengers i wygladala owiele lepiej niz 7