Bo to Polska i Święto 3 Maja :P Chyba jesteśmy ostatnim krajem, w którym Iron Man 3 zadebiutuje w kinach (wg imdb).
Ale inne źródła podają, że premiera zaplanowana jest na 3 maja, więc do naszych kin film trafi tylko tydzień później ;) To i tak lepiej niż zwykle, może nie utoniemy do tej pory w spoilerach.
Bo 3 maja jest premiera w USA, to i tak dla nich późno, bo np. na Węgrzech premiera jest wyznaczona na 25 kwietnia ;)
Na Węgrzech? Przecież to nonsens, Iron Man 3 powinien najpierw pojawić się w Stanach, dopiero potem w Europie. Dziwnie to wymyślili hmm.
http://www.imdb.com/title/tt1300854/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf Tu masz cały rozkład jazdy nowego Iron Mana, jesteśmy na samiusieńkim końcu :P
O rany, aż mi słabo :D Bułgaria, Bośnia i Hercegowina, Litwa, Ukraina.... Wszyscy przed nami : / Brak mi słów, nothing to do here.
Śmieszne jest to, że nawet RPA ma wcześniej premierę. Jesteśmy, jak to się mówi, sto lat za murzynami...
tylko dlatego, że w tym filmie istotne sa efekty to poczekam i pójdę do kina. kiedy oni w końcu zrozumieją, że robiąc takie obsuwy z datami premiery sami przykładają rękę do rozwoju piractwa. Hitchcock, Lot, Lincoln, Zero Dark Thirty, Poradnik pozytywnego myślenia, wszystkie te filmy były dostępne w sieci w normalnej jakosci na długo przed premierą. Na iron mana, star trek czy inne filmy "efektowne" poczekam i pójde do kina ale na resztę...bez żartów, właśnie w ramach sprzeciwu wobec takich opóźnień premierowych :)
100 % Idę na Iron man bo wiem że się nie zawiodę. Podobna była sytuacja z Prometeuszem , też byłem napalony , w sieci pojawił się TS i film okazał się gównem i do kina nie poszedłem.
Ja też poczekam na polską premierę, żeby się wybrać do kina. Zastanawiam się, czy to przesunięcie premiery jest związane z dubbingiem...
a to poprzednie części były w polskich kinach dostępne w wersji dubbingowanej?:| łooo matko, ale shit
Poprzednie części nie były z dubbingiem, ale ta część będzie. Widziałam już zwiastun z polskim dubbingiem. MASAKRA. -,-
Na pewno nie chodzi o dubbing, bo inne kraje, np Niemcy, czy Francja, też będą miały swój dubbing, a u nich premiera jest wcześniej. Na 90% obsuwa spowodowana jest świętem 3 maja.
Faktycznie, tydzień po 3 maja, ale dalej nie rozumiem dlaczego w takim razie nie puszczą filmu wcześniej, tj. przed naszym świętem państwowym. ;)