jestem bardzo pozytywnie zaskoczony że mandaryn będzie przeciwnikiem iron mana w tej części, przeciwnicy z poprzednich części nie przypadli mi do gustu
a co wy sądzicie?
Ja słyszałam, ze oprócz Mandaryna będzie jeszcze paru innych przeciwników. Film zapowiada się świetnie. Na pewno po Zwiastunie będziemy wiedzieć więcej : D
Mam nadzieje, że Mandaryna przedstawią w innej wersji. Czyli bardziej mrocznego i tajemniczego. Tej postaci przydałoby się podrasowanie przez reżyserów, mam nadzieję,że mieli na nią pomysł ; )
Tych paru innych to (z tego co słyszałem) to Firepower, Radioactive Man i Coldblood.
Z tego co widziałem na zdjęciach z planu to ma się pojawić Iron Patriot. Ciekawe jak wytłumaczą tą postać, bo w komiksach Norman Osborne (Green Goblin) nim był i założył konkurencyjną grupę dla Avengers. No i prawa do Spider-mana ma zupełnie inna wytwórnia. Tak więc ciekawe jak wytłumaczą tą postać.
Tutaj prawdopodobnie zbroję Iron Patriot będzie nosił War Machine,a co do Mandaryna?,facet z magicznymi pierscionkami to dla mnie zły wybór.
To fakt chyba, że wytłumaczą to w jakiś sensowny sposób. W animacji były bodajże technologią obcych czy coś w tym stylu. Aczkolwiek jeśli nie spieprzą tego to Mandaryn może być ciekawym przeciwnikiem dla Starka. :)