7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249142
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

mandaryn

ocenił(a) film na 10

trochę głupio ze mandaryn będzie tylko kolesiem od gadania bez magicznych pierścieni i żadnych mocy .jak pierwszy raz usłyszałem ze w 3 się pojawi to wyobrażałem sobie epicka walkę z jego głównym komiksowym nemezis pod koniec filmu a tu nic szkoda.pewnie znowu będą się tłuc w zbrojach, ale może Chen Lu zmieni się w radioactiwmena i będzie jakoś ciekawiej no chyba ze jeszcze inaczej nowa zbroja tonego będzie za inteligenta i się zbuntuje, widzieliście w zwiastunie jak złapała peper za rękę a stark leżał obok, nie wiem może extremis jakoś niekontrolowanie wpłynęło na pancerz. no cóż pożyjemy zobaczymy

ocenił(a) film na 8
deadpool11

Ja bym poczekal z ocena mandaryna do premiery filmu mozliwe jest ze na poczatku mandaryn niebedzie mial zadnych mocy lecz bedzie poszukiwal paru ostatnich pierscieni ktore w komplecie beda dawac jakas moc.Naszczescie w uniwersum filmowym istnieje cos takigo jak magia narazie gluwnie dzieki azgardowi i w IM3 tez ten element moze byc poruszony. Lecz nie zapominajmy o extremis zawsze mandaryn moze wziasc "wirus" i zmienic sie w zielonoskorego ziomka z jakimis mocami:)

ocenił(a) film na 8
simek19

chodzi o marvel cinemetic univers:)

simek19

Wątpię, żeby Mandaryn posiadał jakąś magiczną moc. Jego 10 pierścieni będzie raczej sugerować jego przynależność do organizacji wspomnianej w pierwszej części. Jego bronią będą zapewne zdobycze techniki, ale zapewne będzie dysponował postaciami od czarnej roboty (radioactive man ?)

ocenił(a) film na 7
robmar_26

Moc pierścieni nie jest pochodzenia magiczna, oparta jest na technologi, pierścienie stworzone zostały przez cywilizacje Makluan.

Nie liczyłbym jednak na bezpośrednią konfrontację między Iron Man'em a Mandarinem, bo zapewne zostanie ona zostawiona na kolejną cześć, a w obecnej Mandarin będzie jedynie kierować wydarzeniami z tylnego siedzenia, bo zresztą głupio by było, gdyby Iron Man rozprawiłby się z Mandarinem w przeciągu jednego filmu....

ocenił(a) film na 8
Herushingu

a sorry moze i nie magia to nawet lepiej . Tez mam nadzieje ze nie usmierca mandaryna ,w filmie ma byc 2 lub 3 przecinikow mandaryn , jakis cyborg (moce chyba bedzie mial od extremis) i mozliwe ze radioactive man . Wiec moga zabic kogos innego:)