7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249129
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

najmniej ciekawy komiksowy bohater. i ten jego blaszany kostium. zakuty łeb:)

ocenił(a) film na 10
Rafaela_2

a jakiego bohatera lubisz?:)

dominik2145

wolverine. i bardzo podobal mi sie ten film http://www.filmweb.pl/film/Watchmen+Stra%C5%BCnicy-2009-317089

ocenił(a) film na 10
Rafaela_2

Wolvek i Watchmen świetne filmy :D A co sądzisz o Avengersach albo Thorze ;)

dominik2145

thorn był niezły. a w avengersach była taka scena, że mały chłopiec miał moc przesuwania przedmiotów i był w obozie, to była druga woja światowa....?

Rafaela_2

to był Magneto z x-men.

natiffc

to ta część x-mena mi sie podobała.

natiffc

Widzę że nastolatkowie okupują filmweb.
Pozdrawiam i gratuluje dobrej pamięci.

kadim_filmweb

zawsze sie znajdzie jakiś stary, zgorzkniały dziad, ktory chce wtrącić swoje 3 grosze. dzięki bogu tacy umierają pod koniec filmu.

Rafaela_2

Oj błysło i zagrzmiało aż się przeraziłem , już masz mokro czy ci przeszło ?

kadim_filmweb

odejdź dziadku, bo mi tu pachnie pedofilem.

Rafaela_2

Przestań z siebie robić ofiarę losu mała dziewczynko , chyba że szukasz swojego wilka czerwony kapturku?

kadim_filmweb

przepraszam czy może przestać się pan onanizować. ja tylko chciałam sobie skrócić drogę przez park.

Rafaela_2

Głupie dziewczę , prowokuje tamta o którym nie ma zielonego pojęcia.

kadim_filmweb

bardzo nudzi mnie ten stereotyp, że starsi są mądrzejszy, a młodzi głupiutcy. jak ktoś był całe życie głupi to nie olśni go na starość. jest mnóstwo starych, głupich ludzi. poza tym słynni geniusze swoje największe dzieła stworzyli przed trzydziestką. więc zejdź na ziemie, bo nie masz pod sobą piedestału mądrości wynikającej z wieku.

Rafaela_2

Uwierz że mam jestem bogatszy od ciebie o bagaż życiowych doświadczeń i radzę sobie w życiu bez pomocy rodziców z resztą nie będę pisał o sobie bo to nie miejsce na tego typu rozmowy .
Zbłaźniłaś się tylko tym zdaniem tak cię właśnie interesuj dany film i oglądasz go z należytą uwagą że mylisz jeden z drugim , a przed tym prowokujesz rozmowę o superbohaterach , dodatkowo wyzywasz mnie od dziadów i wtrącasz swe zdanie na siłę wiedzą że i tak nie było skierowanie do ciebie.

kadim_filmweb

od 18 roku życie mieszkam bez rodziców i świetnie sobie radze. nie dopowiadaj sobie mojego życiorysu w głowie. wybacz, że bardziej pamiętam filmy bergmana, pollacka, pasoliniego...niż komiksową rozrywkę. ale ty się z tego ciesz, że jesteś stary i pamiętasz każdy szczegół filmu dla młodzieży. a jeśli chodzi o o twój bagaż doświadczeń- niektórzy przeżyją więcej w 5 lat, niż inni w całe życie. więc nie ilość(długość) a jakość!

Rafaela_2

Zejdź mi z oczu krzykliwa dziewucho nie mam zamiaru dalej dyskutować z tobą jeszcze mi na forum IM 3 wyjeżdżasz reżyserami ambitnego kina daj sobie lepiej spokój.

kadim_filmweb

to jest filmweb, forum o filmach. po drugie to jest moj wątek, sam się wprosiłeś, więc sam spi*rdalaj. upośledzony dziadzie.

Rafaela_2

Chcę jeszcze dalej sprowadź siebie do roli żałosnej dziiwkii zaraz się zleca rycerze by zgładzić smoka.

ocenił(a) film na 5
kadim_filmweb

cóż, zjadła cie kolego na sniadanie

MeLegia

Ała

kadim_filmweb

Pisanie nie nie na temat?
Śmiechu warte z wami z wami wszystkimi.

kadim_filmweb

Jąkasz się, czy mi się zdaje?

kadim_filmweb

Po nocce człowiek tez trochę nie dobity.

kadim_filmweb

to miejsce na rozmowy o filmie, anie o twoje chorobie alkoholowej i o tym, ze walisz piwo od 13.

Rafaela_2

Wyciągnij te palce z pod kiecy bo ci je jeszcze zassie.

ocenił(a) film na 10
Rafaela_2

"Zakuty łeb" -chodzi o Ciebie czy o Iron Mana? Stawiam na to pierwsze.
A tak szczerze,to po co to piszesz?

KrokodylGiena

dalej kłoć się, wylewaj więcej jadu. a później pójdź do swojego przyjaciela iron mana i pochwal się mu, że go obroniłeś na forum filmowym. kolejny zaburzony psychicznie kretyn.

ocenił(a) film na 10
Rafaela_2

Mam prośbę do wszystkich po co kłócicie się o mało znaczące pierdoły, ludzie dojrzali mają chyba gorsze problemy w swoim własnym świecie...

dominik2145

Przestań łagodzić problem to ona go ma prowokuje tylko , przeczytaj sobie wszystkie posty.
Nie pisałem do niej , a wyzywa mnie od dziadów bezczelna gówniara.

ocenił(a) film na 10
kadim_filmweb

Ja nie staram się łagodzić niczyich problemów, tylko uważam, że na forum takim ja te powinno się rozmawiać na poziomie, a jestem takiego zdania, że mądry głupszemu ustąpi czyż nie bo bez sensu tracić czas na odpowiadanie takim osobom, ale z dziadem przesadziła, dla każdego trzeba mieć szacunek, tym bardziej do jego wypowiedzi czy się ktoś z nią zgadza czy nie :)

ocenił(a) film na 10
Rafaela_2

Przeraziła mnie Twoja odpowiedź.

użytkownik usunięty
Rafaela_2

Hej, wolnego, wypraszam sobie. To, że nie lubisz Iron Mana, spoko. Trudno, nie każdy musi lubić. Mam tylko nadzieję, że posiadasz porządny powód. Po za tym nie życzę sobie, żeby ktokolwiek mnie obrażał, bądź jakiegoś innego fana, który stanął w obronie lubianej przez siebie postaci. To już jest absolutny brak kultury i poszanowania.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Rafaela_2

Może tak często jak ty X-Menowi.

bartoszcyc8

śmieszne, ale nietrafione. ja się nie podniecam jak ktoś obrazi x-mena.

Rafaela_2

Zdanie zaczyna się z dużej litery... Taki dorosły jesteś, a tego nie wiesz?

bartoszcyc8

jeżeli już to dorosła. poza tym to są moje zdanie i pisze je jak chcę. tobie też już dziękuje za obecność w moim wątku napuszona łysa pało.

ocenił(a) film na 8
Rafaela_2

Napiszę pierwszy post w życiu na filmwebie i powiem tylko tyle, tak nadętej i nieprzyjemnej dziewczyny jak Ty już dawno nie widziałem...

MM787

widziałem? a masz kryształową kule? spójrz w nią właśnie ci macham.

ocenił(a) film na 8
Rafaela_2

Nie wiem, czy próbujesz komuś zaimponować tymi odpowiedziami, a co do mojej wypowiedzi, to chodziło, że nie widziałem dawno już takich zachowań jak Twoje, nie musisz zgrywać, aż tak niemądrej próbując na siłę się wymądrzać... (aż jestem ciekaw, jak mi się teraz dostanie od Ciebie, bardzo kreatywnie potrafisz oczerniać ludzi bez powodu)

MM787

przykro mi strona bdsm dla niewolników jest gdzie indziej...wiec nic ci nie napisze, chociaż tak bardzo chcesz.

ocenił(a) film na 8
Rafaela_2

Ech brak słów po prostu... Nie neguję tego, że masz takie, a nie inne zdanie o Iron Manie, bo każdy może mieć takie jakie chce i ma do tego jak największe prawo, ale odrobina szacunku dla innych osób, by Ci się przydała, bo pomimo tego, że piszemy do siebie z dwóch różnych stron ekrany, to bądźmy dalej cywilizowanymi członkami społeczeństwa, a prymitywnymi jednostkami.

ocenił(a) film na 8
MM787

* a (nie) prymitywnymi jednostkami

MM787

http://images.sklepy24.pl/88296210/1590/medium/knebel-kulkowy.jpg

ocenił(a) film na 8
Rafaela_2

ty niemondry glucie ty, lecz sie na lepetyne bo gupstwa gadaz i az sie nie dobze robi jak to sie czyta pajacu jeden ty

Rafaela_2

Założę się, że jesteś głupią blondynką, a jeśli masz inny kolor włosów, to tylko świadczy o twojej niskiej inteligencji. Idiotka.

bartoszcyc8

no to przegrałeś. a po pierwszej wypowiedzi myślałam, że ironiczny facet. a tu przechodzone teksty z umysłowego ciucholandu.

Rafaela_2

Dobrze, że nigdy nie wyjdziesz za mąż, bo byłabyś powodem samobójstwa dla jakiegoś mężczyzny.