7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249142
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

ale ja przestaję śledzić nowinki na temat adaptacji filmowych komiksów, zwłaszcza te ze zdjęciami i filmikami. Odbierają mi potem przyjemność z oglądania filmu w kinie. Doświadczyłem niestety tego przy oglądaniu np. Avengersów (zdjęć z planu było sporo) i tak samo podczas oglądania TDKR w kinie (przed premierą Mroczny Rycerz Powstaje było MNÓSTWO zdjęć, materiałów filmowych nakręconych przez gapiów z terenu kręcenia zdjęć) "dzięki" którym przed obejrzeniem filmu wiedziałem już m.in. o Talii Ras al Ghul, czy też o wyglądzie pojazdu "The Bat".
Dzielę się tym, bo być może uda mi się kogoś przestrzec przed odebraniem sobie przyjemności z oglądania wyczekiwanego filmu na premierze.

Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
davideck

Też o tym myślałam, ale przyznam, że mam nie małą radochę wpadając na jakąś stronę i widząc nowinki dotyczące wyczekiwanego filmu :D Wiem na pewno, że od 26 kwietnie spróbuję nie wchodzić na film web itp. Wtedy jest pierwsza premiera ( bodajże w Anglii ) i może nas zalać masa spoilerów czego chce uniknąć : )

ocenił(a) film na 8
davideck

Po 26 kwietnia też nie będę czytał, ale myślę, że jak by był jakiś spoiler to by powiedzieli w temacie czy coś.

ocenił(a) film na 10
biboktymon

Nieraz spotkałam się z sytuacją, że gdy wchodziłam na forum jakiegoś filmu często zapominano o zaznaczeniu, że temat zawiera spoilery, co bardzo psuję mi zabawę przy oglądaniu.

ocenił(a) film na 7
Kinomaniaczka_fw

Jeżeli ktoś nie lubi spoilerów to lepiej nie zaglądać na fora przed obejrzeniem filmu, bo większość tematów zawiera spoilery lub teorie, które mogą okazać się prawdziwe, a ich przeczytanie będzie miało podobny efekt do przeczytania spoilera. A jeśli ktoś czyta komiksy to już w ogóle ma popsutą zabawę, bo można przewidzieć, jak konkretne wątki się potoczą, bo wprawdzie filmy odbiegają od komiksu, ale różnice muszą mieścić w granicach universum.

ocenił(a) film na 8
Herushingu

A ja tam lubie wiedziec co i jak bedzie w filmie, tym bardziej jarac sie zobaczeniem danych postaci na duzym ekranie :)