PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627746}
5,9 255  ocen
5,9 10 1 255
Ishkq in Paris
powrót do forum filmu Ishkq in Paris

Bardzo byłam ciekawa tego filmu ze względu na Preity jak pewnie wiele osób liczyłam na jej wielki powrót. Miałam nadzieję że film mnie oczaruję jednak było wręcz przeciwnie - bardzo mnie rozczarował. Do samej Preity nie mam się co przyczepić wygląda niezwykle uroczo gra dobrze i przyjemnie znów oglądać ją na ekranie. Ale sama historia nie wnosi nie nowego i jest dość przewidywalna . Między głównymi bohaterami nie widać chemii. Film mnie ani nie rozbawił ani nie wzruszył , w sumie nie wywołał u mnie żądnych emocji więc pewnie szybko zapomnę że go w ogóle oglądałam . Muzycznie też raczej średnio poza " Its All About Tonight" które już słyszałam wcześniej nic nie zostało mi w pamięci . Ale kostka do gry była fajna :)

kasiulka841

A mnie ogólnie się film podobał. :) Nie jest to typowe kino Bolly, raczej coś z pogranicza Bollywood i Hollywood. Moim zdaniem fabuła była świeża (czyli odbiegająca od standardu "młodzi się kochają, ale rodzice się nie zgadzają). Ukazano tu bohaterów z ich przeżyciami, lękami, oszukujących samych siebie. A tak naprawdę przesłanie jest takie, iż wszyscy boimy się samotności, tylko nie wszyscy chcemy się do tego przyznać. Było nawet wspomniane w narracji, iż Akasha i Ishkq przyciągnęła ich samotność.

Do zalet filmu zaliczam:
- muzykę,
- narrację, która wprowadza w klimat,
- bohatera - a raczej to, że zdecydowano się na nową twarz, uważam, że aktor sobie poradził.
- Preity - fajnie, że wróciła do filmów, tylko co ona zrobiła z ustami ??? (chyba odwiedziła tego samego chirurga plastycznego, co jej filmowa matka). ;P