wyjaśni mi skąd wzięła się ta druga istota ? czy ona była synem tej pierwszej , bo
naprawdę
tego nie zrozumiałam :/
to była ta sama, po prostu zamieniła się w samca, tak jak ich poprzedni wynalazek.
jako ten samiec? on się tam raz odezwał. i to też w jakiś zmutowany sposób.
a jako samica tez umiała wydawać wydawać dźwięki, krzyczała, śmiała się.
wykopała się ;D
szczerze też tego nie rozumiem i ogólnie film mi się nie podobał
dokładnie, wyjątkowo nieprzyjemny. nie wiem po co, komu to się miało podobać?
a wiązałam duże nadzieje z tym filmem, bardzo spodobał mi się zwiastun.
mnie również , no ale wiadomo nie każdy film może być arcydziełem , z tego rodzaju filmów o wiele bardzie podobał mi się "Jestem Legendą" uwielbiam ten film :)
niezły, przyznaję. ciekawie przedstawione zostało to, że życie w samotności nie jest takie idealne jakby sie wydawało. pokazał jak ważne jest społeczeństwo. (jakiekolwiek by ono nie było) może to zabrzmi śmiesznie, ale wcześniej nie zwracałam na to uwagi.
obrzydliwy? zapraszam do oglądania serbskiego filmu, salo czyli 120 dni sodomy, czy też chociażby ludzkiej stonogi 2. : )
sory ale nie zbiorę się na obejrzenie ludzkiej stonogi widziałam zwiastun wystarczy :P
...
Wyliczam filmy, Serbski film, Salo, Ludzka Stonoga.
http://www.filmweb.pl/film/Srpski+film-2010-497153
Zwracam honor w takim razie. Przyznam się, że o Serbskim filmie nawet nie słyszałem.
Serbski film...mocny? Widziałam fragmenty (niestety), nie nazwałabym tego filmem. Po co kręcić coś takiego?
No właśnie twórca miał chyba taki kaprys żeby nakręcić coś takiego co do niczego nie zmierza.
Ja w tym żadnego przekazu nie widzę.