Ja, Frankenstein

I, Frankenstein
2014
5,3 34 tys. ocen
5,3 10 1 33638
3,2 13 krytyków
Ja, Frankenstein
powrót do forum filmu Ja, Frankenstein
ocenił(a) film na 7
NECROSEARCH

i mamy iść drogą twojego gustu? Obejrzałem i nie był taki zły.

ocenił(a) film na 1
NECROSEARCH

Podzielam twoje odczucia! Bezwartościowa papka dla kompletnych kretynów! Wytrwałem tylko 30 minut, a to i tak stanowczo za dużo.

Jeśli ktoś zamierza to obejrzeć, to nich się najpierw mocno upije - przynajmniej pośmieje się z głupoty twórców tego beznadziejnego pseudo-dzieła.

cyfrowy_baron

Piłem i nie pomogło. Przestałem przyswajać alkohol podczas seansu. Dałem radę 30 minut max.

ocenił(a) film na 4
logan_slupsk

To ile wypiłeś w te 30 min? Ja piłem i pomogło, dałem radę do końca, ale funkcje organizmu do przyswajania alkoholu u mnie się nie wyczerpały w tak krótkim czasie :)

ocenił(a) film na 1
NECROSEARCH

Kurde nie posłuchałem, żałuję... .

Soundgarden

zaleznie jak nastawiasz sie na ten film, jak liczysz na fantasty rodem z LOTR albo na glebie rodem z Nolana to sie zawiedziesz nie ta polka filmowa

za to akcja, proste postacie, dziury w fabule, dobre efekty specjalne czyli wszystko to co po kinie klasy B mozna sie spodziewac i czego nalezy od takich dziel wymagac

siadasz przed tv bierzesz popcorn cole i wylaczasz mozg rozkoszujesz sie kinem lasy B powtarzam ->B<- z dobrymi komputerowymi efektami w maire logiczna fabula i tyle good movie :)

ocenił(a) film na 1
Pawel_k

Nie miałem żadnych oczekiwań względem tego filmu, wiedziałem że będzie słabo, ale to mnie przerosło... . Nie nadaję się na widza takich filmów, aż mnie oczy bolą ;)

ocenił(a) film na 2
Pawel_k

Od keidy film z 70 milionami budżetu to film klasy B...

Nie, to nie jest kino klasy B. To jest wyjątkowo słaby blockbuster.

ocenił(a) film na 4
NECROSEARCH

Niestety mi tez te klimaty nie podeszły. Jak dla mnie profanacja Frankensteina.

ocenił(a) film na 1
ElTomeko

O właśnie tego słowa mi zabrakło "profanacja"!!! Zgadzam się z Tobą!

ocenił(a) film na 4
NECROSEARCH

"totalny tyfus." NAJLEPSZA RECENZJA EVER! Sam jeszcze nie oglądałem jak by co....

ocenił(a) film na 3
Akawoj

Ta recenzja idealnie pasuje do tej kac kupy.

ocenił(a) film na 4
Akawoj

Recenzje są w dziale recenzje, a tu jest forum z opiniami.

ocenił(a) film na 3
l0co

Haha :)

użytkownik usunięty
NECROSEARCH

Twórcy tegoż tragicznego filmu, powinni zostać pociągnięci do odpowiedzialności prawnej, iż przez nich ludzie tracą cenne życie oglądając to g*wno..