Ja, Frankenstein

I, Frankenstein
2014
5,3 34 tys. ocen
5,3 10 1 33638
3,2 13 krytyków
Ja, Frankenstein
powrót do forum filmu Ja, Frankenstein

Jestem świeżo po seansie i daję mu 7,5/8. Film podobny do Van Helsinga stąd pewnie też moje upodobanie, myślę, że każdy kto lubi takie klimaty polubi i ten film, dobre efekty specjalne,ciekawa fabuła, na szcześcię mało scen romantycznych i takich bzdet. Mi się bardzo podobał i myślę, że warty obejrzenia, nawet bardzo:)

użytkownik usunięty
creeepy

Właśnie, efekty specjalne są podobno genialne i robią piorunujące wrażenie. Czy możesz powiedzieć coś więcej na ten temat?

ocenił(a) film na 4

Na efekty specjalne też w zasadzie większość ludzi narzeka, to już nie wiem jakie zalety będzie miał ten film. Dziś się jednak przekonam osobiście, idę do kina na złość opiniom...

ocenił(a) film na 8
hellboyjr

fajny film , jestem swiezo po seansie i spokojnie zasluguje na ocene 7.5/10 nie wiem czemu ludzie zanizaja tak ocene . ktos to lubi taki gatunek , napewno sie nie zawiedzie , polecam

ocenił(a) film na 7

Efekty specjalne moim zdaniem lepsze niż w Avengersach, fajnie pokazane postacie, ogólnie film z pomysłem, ciągla akcja, dla mnie świetny, włąsnie choćby dla tych efektów specjlanych i nie wiem dlaczwgo ludzie narzekają, sceny walki genialne pokazane itd.. nie widze minusów tego filmu.

ocenił(a) film na 5
creeepy

Lepszy od 47 Roninów ?

ocenił(a) film na 2
Musicxd

Tak i to bardzo lepszy od tego gniotu.

ocenił(a) film na 6
Mr_Apokalips

Roninów nie widziałem i nie zamierzam, a "Frankenstein" - cóż, bezpretensjonalna adaptacja komiksu, w klimatach pierwszych dwóch Underworldów, ale IMHO ciekawsza. Jest nawalanka, a że jeden z "czarnych charakterów" ucieka z pendrivem to można spodziewać się ciągu dalszego :D

ocenił(a) film na 2
Darth_Stalin

Ja,Frankestein to "nowy" Underworld.Zamiast wampirów i wilkołaków mamy gargulce i demony.W Underworldzie Selena została zdradzona przez wampiry,a w Frankesteinie Adam przez chwile został również zdradzony przez Gargulce,które go uwięziły i chciały zabić.Domyślam się,że możemy zobaczyć trylogię Ja,Frankestein :)

ocenił(a) film na 6
Mr_Apokalips

Możliwe, o ile film się zwróci - ponoć weekend otwarcia miał słabiutki...
Poza tym IIRC to autorem komiksu będącego pierwowzorem filmu jest tn sam gość, który stworzył komiks o Underworldzie... ;)