bezwstydnie polecam,mimo iż oklepana i przewidywalna fabuła,film ogląda się z przyjemnością ze względu na stronę wizualną,jak chocby wspomniane gargulce,zero seksu,przemoc na poziomie walki dobra ze złem a nie latających flaków,ot taka śliczna bajka :)
Polecam dobrą wersję min 10 GB mkv 3D na telewizorze minimum 47" wtedy fajnie się to ogląda.
Ja oglądałem na TV 55 cali 3D wersję 12GB mkv
W innej sytuacji może być cieniutko bo oprócz efektów specjalnych i 3D film będzie przeciętny a fabuła mocno naciągana.
Zgadzam się, moja ocena 7 (myślę że chyba może za wysoka) jest za ciężką pracę programistów.
A Ty jaką ocenę dałabyś gdybyś obejrzała na dobrym sprzęcie ten jałowy film ?
A Ty jaką ocenę dałbyś gdybyś "obejrzał" na dobrym sprzęcie ten jałowy film ?
P.s. wcześniej napisałem dałabyś bo zmylił mnie Twój awatar na którym jest jakaś dziewczyna.
Oglądam na ekranie 200'' z projektora, mam zrobiony pokoik kinowy ale staram się o tym nie mówić innym bo po co, mój koment był docinką do Twoich przechwałek. Ale skoro mówisz że warto to obejrzę.
No to myślę, że zobaczę bo akurat 31 stycznia będzie leciał na pulsie o 20. W niedziele o tej porze nie będę miał nic do roboty więc z chęcią zobaczę. Zwłaszcza, że nigdy nie oglądałem.
A ja sobie chętnie odświeżę skoro będzie leciał. :) Z tego co widziałam na Pulsie, 4. lutego będzie powtórka gdyby ktoś nie zdążył. ;)