Film zebrał w ogromnej większości negatywne recenzje, a opinie indyjskich widzów są mieszane. Widać po indyjskim box office, że tamtejsi kinomani mają już dosyć prostych historii o miłości, które oglądali tyle razy. Ja jednak czytając opinie na stronie IMDB jestem przekonana, że film warto obejrzeć. Gra SRK i Anushki to jeden z atutów tego filmu, a muzyka bardzo mi się podoba. Przecież między innymi z tego powodu pokochałam filmy bollywood...
No właśnie też zwątpiłem jak widziałem jak ocenili krytycy i widzowie z Indii. Było dużo takich które w Indiach były klapami a w Europie się podobały. Na imdb ma dużo pozytywnych recenzji więc myślę że mi się spodoba :)
Nie zrażaj się w żadnym razie! Widziałam już parę filmów, które w Indiach miały wysokie notowania, a dla mnie były zwyczajnie nudne, chociażby "Kaabil" z Hritikiem. I recenzenci, i widzowie rozpływali się nad tym kompletnie nonsensownym filmem, w którym stężenie absurdów było równe filmom z Salmanem, a czepiają się teraz miłosnej historii...
Widziałem film i go bardzo polecam! Niby typowy film o miłości ale też wprowadza coś nowego dzięki czemu film nie jest nudny i przy tym piękne widoki z Europy. Polecam ;) :P
Człowieku, ale Ci zazdroszczę! Pewnie oglądałeś zagranicą, bo nie zauważyłam, by u nas się pojawił. W "Lunie" ma być "TEPK" z Akshayem Kumarem, ale ja nie zamierzam oglądać filmu promowanego przez premiera Modiego zwolnieniem z podatków, tylko dlatego, że opowiada jakiś epizod z jego życia dotyczącego problemów z brakiem dostępu do toalety...
Właśnie jestem w Niemczech i byłem wczoraj na premierze, pofarciło mi się. Rzadko oglądam filmy Bollywoodzkie ale akurat jestem fanem SRK więc nie mogłem sobie odpuścić tego filmu ;) No i czekam aż ktoś wrzuci go do neta, bo chętnie obejrzę jeszcze raz :)
Powiem tak, ze znajomymi długo dyskutowaliśmy o nim i zachwycaliśmy się, a co do reszty widzów to nikt nie wyszedł w trakcie filmu więc chyba dobrze xDD
Właśnie przed chwilą skończyłam go oglądać. Cóż mogę powiedzieć? Film jest REWELACYJNY! Nie widzę w nim żadnych minusów. Aktorzy dobrani dobrze. A Shahrukh... ehh, jak zwykle cudowny <3 Jak na swoje lata, prezentuje się bardzo dobrze. A z tym zarostem.. ciasteczko <3 Na pewno to nie będzie film na jeden raz ;D