Pomimo Cruise'a, za którym średnio przepadam. Trzyma w napięciu i nie odpuszcza do samego
końca! Obejrzałem niedawno z całą rodziną (dość powiedzieć, że to całkiem wybredne grono) -
wszystkim się spodobało. Tak więc, nie słuchać tych kapiszonów i oglądać
Bardzo dobry film. Sprytnie to wszystko wymyślone trzeba przyznać. :) Najelpsza rzecz w tym filmie to chyba konsekwentność i profesjonalizm, zupełnie jak Uprowadzonej, tyle, że w Jacku jest to zrobione bardziej realnie (choć czasem widać, że reżyser puszcz oczko do nas) . Sam dałbym 10/10 (jak na akcje i krymianał) ale te ostatnie 5 sekund filmu :DDD
Na pewno warto obejrzeć!
Dawno nie wyszedł tak dobry film akcji bez akcji. Zapłacę każdemu kto nie obejrzy tego filmu z szacunku do całej kinematografii.
Przesadziłeś gościu. Akcja jest cały czas, intryga i napięcie również. Chyba, że akcję definiujesz jako wybuchające co dwie minuty śmigłowce itp...
Jedyna akcja to czerwony chevelle ss. A koleś który chce być zabawny, ironiczny a nie jest, który wszystko wie nie wiadomo skąd to porażka. Każda scena przewidywalna w 101 %, ciągnie się w nieskończoność. A może akcja to dwóch gości, z łomem i bejsbolem, którzy równie dobrze zrobili by sobie krzywdę jakby nie było głównego bohatera, chyba ze to miała być zabawna scena bo wyszła uwłaczającą kinematografii.. O grze aktorskiej nic nie wspomnę bo szkoda literek na klawiaturze,
Mam wrażenie, że piszesz po prostu na przekór. Film Ci się nie spodobał - trudno. Najwyraźniej jesteś już taki mądry, wszystko wiesz i zapewne odkrywasz całą intrygę filmu po napisach początkowych. Gratuluję umysłu ostrego jak brzytwa. I o co chodzi z tą kinematografią, że musisz ją wtrącać do każdego posta - nauczyłeś się nowego słówka, czy też wytrawny znawca po prostu musi?
Nie trzeba być mądrym żeby odkryć intrygę której nie ma, w ogóle nie trzeba być żeby odkryć coś czego nie ma. To nie ja wszystko wiem, to Jack Reacher zajeżdża na miejsce i wie doskonale kto czego dotknął bez użycia daktyloskopii, jak ten detektyw ze świętych z bostonu, ten to ma dopiero piękny umysł. Słowo jak słowo, normalne. Użyj gugli jak masz problem ze znaczeniem słów.