6,8 76 tys. ocen
6,8 10 1 75894
6,2 25 krytyków
Jack Reacher: Jednym strzałem
powrót do forum filmu Jack Reacher: Jednym strzałem

nie pasuje mi ani Cruise, ani Lundgren, ani Statham ani Craig ani żaden inny znany aktor. Powinni odkryć kogoś nowego, nieznanego. To jedyne wyjście. Cruise to najgorszy możliwy wybór. Jak taki mikrus ma zagrać potężnego gościa, który miażdżył zwykłych ludzi, a w każdej części walczył z jakimś gigantem?

ocenił(a) film na 7
komarrek27

Dlaczego nie Statham? Jakby Arnie był nieco młodszy :D

Trolololo

Statham pasuje do filmów akcji ale w tym przypadku to powinien być ktoś duży, kto może wyglądać jak były żołnierz. Choć być może za szybko skreśliłem Lundgrena, jest wielkoludem i mógłby się nadać. Gabarytowo to powinien być ktoś podobny do Lundgrena albo Dwayne Johnsona (choć ten ostatnimi czasy przegina z mięśniami).

ocenił(a) film na 10
komarrek27

SEAGAL BY SIĘ NADAŁ JAK ULAŁ

ocenił(a) film na 6
komarrek27

Co do Lundgrena - jest za stary już. Ale to by było ciekawe. podobno Lundgren jest najinteligentniejszym aktorem w Hollywood. 160 IQ. Więc potrafiłby chyba zagrać inteligentnego Reachera.

Trolololo

W sumie Craig by pasował gabarytami i nawet z twarzy ale nie przepadam za nim. O już wiem to powinien być ktoś z gabarytami Craiga a facjatą jak Clint Eastwood. :D

ocenił(a) film na 10
komarrek27

Pasuje Lundgren i Statham.

ptakusz

Czy mi się wydaje czy Jack w książce miał 2m wzrostu ? Cruise ma troszkę za mało moim zdaniem 172 :D

ocenił(a) film na 7
kurczak1988

i dlatego wszyscy tak go hejtują za tą rolę+ postura ciutke nie ta.może będzie biegał na 20cm obsasie i napakują go gazetami xd :D

ocenił(a) film na 6
komarrek27

Zgadzam się w pełni. To powinien być ktoś zupełnie nowy. i znacznie większy.