I co wy na to ? Moze nie jest super aktorem ale warunki ma idealne
Nie chodzi tylko o wygląd, ale i o grę aktorską, a wydaje mi się, że John Cena nie posiada zbytnich umiejętności. Jak już było wcześniej poruszane, ja widzę w tej roli Raya Stevenson, Vinnie Jones, trochę stary już, ale Dolph Lundgren, no i jeśli chodzi o młodą krew to Karl Urban. Tak naprawdę nie ma już wśród aktorów tych "twardzieli" co rządzili w kinach w latach '80 i '90. Przy odpowiednim przygotowaniu do filmu jak już to wiele razy miało miejsce muskulaturę można wypracować (przykład Christiana Bale), ale wzrostu i umiejętności aktorskich już nie. Tom Cruse to bardzo dobry aktor, ale stanowczo za mały.
Jeśli chodzi o Johna Cene to moim zdaniem ma wystarczające umiejętności aktorskie żeby zagrać Jacka Reachera i wcale nie uważam żeby Vinnie czy Dolph mieli większe umiejętności aktorskie od Ceny. Pozatym Cena jest na codzien aktorem w wrestlingu
Kojażę gościa z wrestlingu ma szerokie łapska. Jeszcze nie widziałem z nim żadnego filmu. Dobrze, że Cagea nie wzięli.
Moim zdaniem Cena nadaje sie idealnie do tej roli. Gral juz w kilku filmach, jako takie umiejetnosci sa, a wyglad to 100% Reacher. A Ray Stevenson czy Vinnie Jones wcale lepszymi aktorami nie sa. Pozdrowienia dla kinomaniakow.
John Cena chyba jednak nie . Nie mowie już o umiejętnościach aktorskich , ale sam wzrost 185 to jednak 10 cm mniej niż Jack Reacher . Wiem , że to dużo lepiej niż Cruise , ale chyba cały czas za mało górował by nad otoczeniem . Ja bym chętnie w roli Reachera zobaczył Ryana McPartlina. 191 wzrostu to już coś , doświadczenie przed kamerami ma i mógłby poświęcić się tej roli przez najbliższe 10 - 15 lat i w czasie których powstała by godna seria o bohaterze książek Lee Childa .Tak na prawdę nie ma co chyba już "wybierać" aktorów do głównej roli , a liczyć że film nie przepadnie tak w starciu z Alexem Crosserm i Bondem . Do tego dochodzi całe to zamieszanie w życiu osobistym Toma Cruise'a . Może za jakiś czas ktoś w tym Hollywood weźmie się za serię tych książek jak należy
185 cm i takie warunki fizyczne jakie posiada Cena bylyby idealne. Kino ma swoje prawa. Z takiego chlopka zrobili by kolosa. Wystarczy dobrac statystow i aktorow ktorzy beda partnerowac dla Ceny i by bylo git. Spojrz na serie Rambo i sprawdz ile wzrostu ma Sylwek:) Mimo najrozniejszych sztuczek z Cruise'a mocarze niestety sie nie da zrobic :(
Ktoś tutaj "terkota" o Dolphie Lundgrenie i to by był moim zdaniem strzał w dziesiątkę, stworzył by typowy obraz Jacka Reachera, bo warunki ma idealne!
Co do Toma Crusa to faktycznie trochę za mały i za wątły!
Vinnie Jones moim zdaniem za stary i ta gęba troszeczkę mi nie przystaje na Reachera, ja osobiście optował bym za Dolphem