6,8 76 tys. ocen
6,8 10 1 75900
6,2 25 krytyków
Jack Reacher: Jednym strzałem
powrót do forum filmu Jack Reacher: Jednym strzałem

lee

ocenił(a) film na 10

dla mnie rewelacja! moze z sentymentu do jacka reachera z ksiazek:)))))))) cruise nie pasowal do
roli....zupelnie!!!, ale zagral pieknie.

zajka84

Mam podobne wrazenia co do Toma. Kiepsko oglada sie wymuskanego lalusia w roli lekko ''przykurzonego'' twardziela.

ocenił(a) film na 10
quillis

i do tego jest taki troche niski.......w mojej wyobrazni bylby zupelnie inny;)

ocenił(a) film na 7
zajka84

Ksiązki nie czytałem, ale Tom ta rolą pokazał klasę i mnie jako gościowi co nie czytał książek pasował do tej roli.

ocenił(a) film na 10
Shade83

Reacher to kawal chlopa, bez zeba chociazby. o masywnej klatce piersiowej, wysoki,... jest tez bardzo powazny, zaskakujac sarkastycznym humorem-okey humor byl;) ale Reacher tak czy siak wg, ksiazki to bardzo rozniaca sie postac od Toma, ktory zagral zreszta pieknie.

ocenił(a) film na 7
zajka84

Możliwe że umiejscowienie Cruisa w tej roli to zabieg celowy bo jest w takim razie 100% przeciwieństwem książkowego pierwowzoru, nie mniej jednak film mi się podobał.Muszę sięgnąć po książkę.

ocenił(a) film na 10
Shade83

bardzo polecam ksiazke -wciaga, ja juz zamawiam inne czesci,:)gdzies czytalam ze jest ich 17, musze to zweryfikowac;)

ocenił(a) film na 6
zajka84

Jak dotąd jest 18 powieści i jeden tomik opowiadań.

ocenił(a) film na 7
zajka84

Myślę że warto będzie po nią sięgnąć, koleś nieco przypomina Bourna ktorego osobiście bardzo lubię, wiadomo są między nimi zasadnicze różnice, ale jakies podobieństwo dostrzegam.