ta baranina ani nie ma wygladu reachera ani nie pasuje to jego roli:/, nic nie mam przeciwko tomusiowi ale bez jaj... ON jako reacher hehehehehehehehe profanacja po calej lini
Masakra. Przecież Jack Reacher jest i wyższy i szerszy. Cruise musiałby nieźle dopakować, a i tak to byłoby za mało. Kto wpadł na to aby to właśnie Tomek został Reacherem???
Najlepszy moim zdaniem byłby Ray Stevenson. Za każdym razem jak czytam Childa to właśnie w roli Reachera widzę Raya. Szkoda. Zepsuli film zanim go nakręcili.
w sumie lepszy niz Tomus hehe Reacher w ksiazce ma prawie 2 metry zbudowany jak The Rock wiec Tomus pasuje tu jak mowiax brzydko swini siodlo:P oni nie zepsuli a ubili hehe
powinni wziasc kogos kto naprawde pasuje do tej roli a nie dlatego ze jest jednym z producentow:P jak ekranizacja Uncharted
daja slawnego aktora bo kasa kasa kasa:/// licza tylko na zysk niestety:( ksiazki Childa z Reacherem sa swietne a film zepsuli co sie z Toba zgadzam
The Rock ostatecznie mógłby być, jednak średni z niego aktor
a tak z innej beczki. gdzieś czytałem, jakoby Paramount przymierzało się do zekranizowania Poziomu śmierci. wiadomo coś w tym temacie?
Twardziel, postura no i widać, że lubi grać takie charakterki co to potrafią wpier... i uwieść niezłą panienkę... Cały Jacek :)
no nie tom jako Reacher co oni ksiazki nie czytali juz na starcie psuja tam przeciez trzeba kawal chlopa anie chlopca na posyłki
kpina, kpina, kpina. właśnie jestem w trakcie czytania mojej pierwszej powieści Childa (Echo w płomieniach) i nigdy nie porównałbym Reachera do Cruise'a. przenigdy bym nie obsadził go w tej roli
Vin Diesel jest tak drętwym i słabym aktorem, iż by jeszcze bardziej zniszczył ekranizację świetnej książki...Już lepszy Jason...
Statham też się nie nadaje. To musi być postawny gości, który zabija samą posturą. jednoczesnie nie jest przepakowany i dobrze mu z pyska patrzy, w końcu w każdej książce zalicza jakąś konkretną lasencję :)
nie no laski to wyrywa ale po pewnym czasie, gdy ją lepiej pozna (chyba, że romanse z czasów służby - ale to był jeszcze inny Reacher) przecież nie raz były opisy, że ludzie np. w autobusie wolą się do niego nie zbliżać, właśnie Reacher na pierwszy rzut oka to taka typowa łajza spod sklepu tylko przypakowany i inteligentny :D
A tak w ogóle podzielam zdania z początku dyskusji, Ray Stevenson by rozpierdzielił jako Reacher !!!
fakt totalna porażka, reacher kawał chłopa z 1,90 ponad 100 kg a tomcio jest mojego wzrostu! i co niby on zagra???? załość
Na necie gdzieś było, że potrafi przesuwac różne rzeczy siłą woli, więc japa xD
Jeśli chodzi o ksiązki Lee Childa to jestem ich wielkim fanem, a w roli Reachera dałbym Johna Cene lub wyzej wspomnianego Raya Stevensona.
Przez chyba wszystkie książki z Jackiem widziałam na jego miejscu Clinta Eastwooda. I, choć nie jest tak umięśniony, tylko on mi tu pasuje.
Clint jednak ma 82 lata, jeśli sobie dobrze przypominam to Jack aż tak stary nie był. W ostatnich książkach Reacher miał jakoś pięćdziesiąt parę lat (mogę się mylić)