6,8 76 tys. ocen
6,8 10 1 75900
6,2 25 krytyków
Jack Reacher: Jednym strzałem
powrót do forum filmu Jack Reacher: Jednym strzałem

ta baranina ani nie ma wygladu reachera ani nie pasuje to jego roli:/, nic nie mam przeciwko tomusiowi ale bez jaj... ON jako reacher hehehehehehehehe profanacja po calej lini

ocenił(a) film na 5
bedujin

Masakra. Przecież Jack Reacher jest i wyższy i szerszy. Cruise musiałby nieźle dopakować, a i tak to byłoby za mało. Kto wpadł na to aby to właśnie Tomek został Reacherem???
Najlepszy moim zdaniem byłby Ray Stevenson. Za każdym razem jak czytam Childa to właśnie w roli Reachera widzę Raya. Szkoda. Zepsuli film zanim go nakręcili.

ocenił(a) film na 7
Martin

w sumie lepszy niz Tomus hehe Reacher w ksiazce ma prawie 2 metry zbudowany jak The Rock wiec Tomus pasuje tu jak mowiax brzydko swini siodlo:P oni nie zepsuli a ubili hehe
powinni wziasc kogos kto naprawde pasuje do tej roli a nie dlatego ze jest jednym z producentow:P jak ekranizacja Uncharted
daja slawnego aktora bo kasa kasa kasa:/// licza tylko na zysk niestety:( ksiazki Childa z Reacherem sa swietne a film zepsuli co sie z Toba zgadzam

ocenił(a) film na 9
bedujin

The Rock ostatecznie mógłby być, jednak średni z niego aktor
a tak z innej beczki. gdzieś czytałem, jakoby Paramount przymierzało się do zekranizowania Poziomu śmierci. wiadomo coś w tym temacie?

ocenił(a) film na 9
Martin

Ray Stevenson pasowałby. twardziel z Punishera

ocenił(a) film na 5
kryslav

Twardziel, postura no i widać, że lubi grać takie charakterki co to potrafią wpier... i uwieść niezłą panienkę... Cały Jacek :)

bedujin

no nie tom jako Reacher co oni ksiazki nie czytali juz na starcie psuja tam przeciez trzeba kawal chlopa anie chlopca na posyłki

ocenił(a) film na 9
bedujin

kpina, kpina, kpina. właśnie jestem w trakcie czytania mojej pierwszej powieści Childa (Echo w płomieniach) i nigdy nie porównałbym Reachera do Cruise'a. przenigdy bym nie obsadził go w tej roli

użytkownik usunięty
bedujin

Pudzian by lepiej już w tej roli wystąpił...

bedujin

Jason Statham albo Vin Diesel........

a kiedys swego czasu to Arnie :)

ocenił(a) film na 7
Jedi_Knight

Vin Diesel jest tak drętwym i słabym aktorem, iż by jeszcze bardziej zniszczył ekranizację świetnej książki...Już lepszy Jason...

ocenił(a) film na 5
Trolololo

Statham też się nie nadaje. To musi być postawny gości, który zabija samą posturą. jednoczesnie nie jest przepakowany i dobrze mu z pyska patrzy, w końcu w każdej książce zalicza jakąś konkretną lasencję :)

Martin

Daniel Craig?

ocenił(a) film na 5
Jedi_Knight

Craig jest mały, ma niecałe 180 cm

użytkownik usunięty
Martin

nie no laski to wyrywa ale po pewnym czasie, gdy ją lepiej pozna (chyba, że romanse z czasów służby - ale to był jeszcze inny Reacher) przecież nie raz były opisy, że ludzie np. w autobusie wolą się do niego nie zbliżać, właśnie Reacher na pierwszy rzut oka to taka typowa łajza spod sklepu tylko przypakowany i inteligentny :D

użytkownik usunięty
bedujin

A tak w ogóle podzielam zdania z początku dyskusji, Ray Stevenson by rozpierdzielił jako Reacher !!!

ocenił(a) film na 6
bedujin

fakt totalna porażka, reacher kawał chłopa z 1,90 ponad 100 kg a tomcio jest mojego wzrostu! i co niby on zagra???? załość

ocenił(a) film na 10
SHANTE2101

Na necie gdzieś było, że potrafi przesuwac różne rzeczy siłą woli, więc japa xD

ocenił(a) film na 8
bedujin

porażka nie te gabaryty,ale pewnie zle nie będzie bo Child dobrze pisze.

bedujin

Wydaje mi sie ze Dolph Lundgren by tez pasowal do roli Jacka.

ocenił(a) film na 6
razor1980

Jeśli chodzi o ksiązki Lee Childa to jestem ich wielkim fanem, a w roli Reachera dałbym Johna Cene lub wyzej wspomnianego Raya Stevensona.

mr_mat

Przez chyba wszystkie książki z Jackiem widziałam na jego miejscu Clinta Eastwooda. I, choć nie jest tak umięśniony, tylko on mi tu pasuje.

ocenił(a) film na 6
sweetcherrypie

Clint niestety już chyba nie te lata :)

mr_mat

Jack do najmłodszych także nie należał ;>

ocenił(a) film na 6
sweetcherrypie

Clint jednak ma 82 lata, jeśli sobie dobrze przypominam to Jack aż tak stary nie był. W ostatnich książkach Reacher miał jakoś pięćdziesiąt parę lat (mogę się mylić)

ocenił(a) film na 7
bedujin

szykuje się dobra parodia!

użytkownik usunięty
bedujin

NAJMAN IS THE REACHER !!!!!!