Fajna obsada, ciekawe jak wypadną Isabelle Huppert i Juda Law i jednym filmie ! ha ha ! Trailer, może być.
Tę błotną scenę (Schwartzman/Huppert) Russell mógł sobie podarować... Zbędny element całkiem udanej wypowiedzi artystycznej.
Myślę, że nikt po otrzymaniu wiadomości o ostatecznym i szczęśliwym dotarciu jego listu w butelce na drugi brzeg (1) nie dbałby o domniemaną opieszałość, tak więc nie widzę palącej potrzeby pracy nad szybkością ;)
1. Teraz wiem, że świetne to uczucie :)
Posmialem sie troche jak czytalem was tutaj. To fajnie ze FilmWeb istnieje tak dlugo i zycze zeby jak najdluzej. A teraz pytanie. Zainteresowalem sie fimem bo rezyser. Wiec pytanie warto obejrzec?
Posmialem sie troche jak czytalem was tutaj. To fajnie ze FilmWeb istnieje tak dlugo i zycze zeby jak najdluzej. A teraz pytanie. Zainteresowalem sie fimem bo rezyser. Wiec pytanie warto obejrzec?
Dałam 6 oczek, więc nie uważam czasu za stracony. Patrząc jednak na Twoje "najwyżej ocenione" muszę stwierdzić, że mam zupełnie inny gust.
Można obejrzeć dla Dustina Hoffmana i teorii kocyka-wszechświata wygłaszanej przez jego bohatera. Ewentualnie by sprawdzić, co poszło źle, bo mógł to być porządniejszy kawał filmu.