PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109457}

Jak być sobą

I Heart Huckabees
2004
5,9 2,9 tys. ocen
5,9 10 1 2867
5,7 7 krytyków
Jak być sobą
powrót do forum filmu Jak być sobą

Wiem, że "Jak byc sobą" jest specyficznym filmem (tzn nie wiem, ale przypuszczam po opisie). Dlatego też jasnym jest, że nie przyniesie on takich zysków, jak Piraci, Superman, czy nawet Wzgórza.
Jestem w stanie zrozumieć, że ten film nie pojawi sie w małych miastach, tyko zawita w tych dużych, ale na miłośc Boską, czy nasi cholerni producenci, widzą na mapie Polski tylko trzy miasta!!?? Warszawa, Kraków, Poznań. A co północ nie istnieje?? Słąsk też nie?? Przecież to są duże skupiska ludzi, tu nie mieszka 100, 200 tysięcy tylko znacznie więcej!! Jestem wielki fanem Naomi Watts i to jest już drugi film na który na pewno bym poszedł właśnie przez jej obecność. A tak mam do wyboru, albo jechać do warszawy (jasne...), albo czekać jak film wyjdzie na dvd, albo ściągnąc go sobie z internetu czego nienawidze i nie popieram. I potem pan Gutek się dziwi, że tak kwitnie piractwo. (Oczywiście wiadomo co muszę wybrać : / )

milczacy

Już nie raz taki numer nam wykręcili :/ Pamiętam, niedawno był to kupiec wenecki. Miałam zamiar iść na to jutro do kina, ale że nie pozostał mi już większy wybór - pozostanę przy "Supermanie"... Kto chce walczyć z piractwem, najwyraźniej sam przyczynia się do jego powstawania.

Lady_Snape

"Kto chce walczyć z piractwem, najwyraźniej sam przyczynia się do jego powstawania."
Niestety tak. Niedawno obejrzałem Silent Hill na komputerze i tak się wkurzyłem (trafiłem na wersję skróconą), że obiecałem sobie, ze już nigdy więcej filmów kinowych nie będę oglądał w takich warunkach. (Na Silent Hill w końcu poszedłem jak cywilizowany człowiek do kina ;) )
Jednak jak widac firma Monolith zmusza mnie do kolejnego piractwa..... Smutne to...

Pozdrawiam.