PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=604906}

Jak ona to robi?

I Don't Know How She Does It
2011
5,5 19 tys. ocen
5,5 10 1 19211
4,4 5 krytyków
Jak ona to robi?
powrót do forum filmu Jak ona to robi?

Film jest...

ocenił(a) film na 6

Film jest bardzo ciekawy i przyjemny, nie nudziłam się, ciągle coś się działo, typowe życie zapracowanej kobiety - matki, która stara się wszystko ogarnąć. Mnóstwo zabawnych akcji, polecam!
Oceniam ten film na 9/10!

ocenił(a) film na 7
martamk4

moze nie jest extra ciekawy, ale dobrze sie na nim bawilam, ale to zasluga SJP, ktora nie wiedziec czemu wprawia mnie w zdumienie ilekroc widze ja na ekranie. extra wlosy, extra ciuchy, extra figura, nie wiem jak ona to robi. pewnie w realu jest chuda jak szpilka, ale to szczegol.

ocenił(a) film na 6
since.autumn

A mnie ten film bardzo zaskoczył. Przyznaję, że oczekiwałam tu marnego romansu z szefem i przyznaję, że jestem miło zaskoczona, bo spodziewałam się marnego romansidła. Film lekki w sam raz na wypad do kina ze znajomą w niedzielne popołudnie.

ocenił(a) film na 6
niekonwencjonalna

fajerwerków się nie spodziewałam.. ogólnie poszłam z nastawieniem że bede czekać aż się skończy.. wygrałam bilety na 'kinno dla kobiet' specjalnie dla mamy bo chciała zobaczyć ten film.. iiiiii... pozytywne zaskoczenie. film lekki przyjemny chwilami było się z czego pośmiać. spedziłam miły wieczór a to się przecież liczy :)