PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=604906}

Jak ona to robi?

I Don't Know How She Does It
2011
5,5 19 tys. ocen
5,5 10 1 19211
4,4 5 krytyków
Jak ona to robi?
powrót do forum filmu Jak ona to robi?

Kilka prawd.

użytkownik usunięty

1. Szkoda ze wiekszosc polskich kobiet to zupelne zaprzeczenie postaci glownej bohaterki. Ona nie spedza czasu na beznadziejnych plotkach oraz glupich serialidlach w stylu M jak milosc.

2. Niestety, panowie tez nie sa swieci, niektore kobiety musza tworzyc liste reczy ktorymi maja sie zajac gdyz panowie sa poprostu wygodni albo nienauczeni pewnych rzeczy.

3. Lepiej nie puszczac zony na delegacje do samotnego szefa. To moze sie le skonczyc.

4. Samotna kolezanka kolezanki moze byc niezla partyjka.

5. Ile dzieci zostalo uratowanych przez przyjaciolke ktora uswiadomila iz macierzynstwo nie jest zle.

ocenił(a) film na 8

świętych prawd haha:D a co do dzieci rozwalił mnie cytat asystentki głównej bohaterki: "Wiele kobiet ma dzieci przez pomyłkę,ale może moje dziecko będzie jak Justin Bieber.On na początku też był pomyłką,a teraz jest miliarderem" dobrze powiedziane hehe:)

użytkownik usunięty
peyton1989

Przypomniala mi sie historia o Celine Dion. Byla 14tym dzieckiem ktore m ialo byc do usuniecia ale znajomy jej mamy, nota bene, pewien duchowny odwiodl ja od tego pomyslu. I co ? I teraz Celine utrzymuje reszte rodzenstwa.

ocenił(a) film na 8

A nie wiedziałam nawet,że była 14-stym dzieckiem.Sporo tego rodzeństwa:P ale święta to muszą mieć super w takim licznym gronie rodzinnym:D

użytkownik usunięty

Te prawdy chyba źle wypatrzyłeś.

Ad. 1) To, że nie pokazano tego w filmie, nie oznacza, że główna bohaterka filmu tego nie robi. Czy pokazano jak szczotkuje zęby? Wiąże sznurówki? Czyta Biblię od deski do deski? "Serialidl".... to jakiś nowy supermarket?
Ad. 2) Tworzyć listę rzeczy nie oznacza jej realizację i co ma lista do świętości mężczyzn?
Ad. 3) Lepiej wiedzieć z kim się wzięło ślub, niż zapobiegać łączeniu w pary własnej żony i jej samotnego szefa.
Ad. 4) Samotna koleżanka koleżanki fizycznie może być niezłą partyjką? Psychicznie? Zerwałbyś po 3 dniach.
Ad. 5) 1. To w filmie.

A tak na marginesie głównej bohaterce brakowało jeszcze aureoli nad głową i skrzydeł na ramionach. To tylko film i nie było w nim żadnych prawd.

....To tylko film i nie było w nim żadnych prawd.
czyżby? może i troszkę przerysowane, ...brak czasu na wszystko, praca w porze lunchu, praca w łyk-endy, lista w pracy, lista w domu.

użytkownik usunięty

meliska78 chyba stuknela ci 30stka co? :D
ale tak na powaznie.
1) moge sie zgodzic. nie pokazano wielu rzeczy. aczkolwiek sadzac z jej trybu zycia to zajmuje sie samorealizacja i jest powazna kobieta i podejrzewam ze byloby szkoda jej czasu na te g$wna ktore np ogladasz ty kiedy nie ma meza albo co gorsza przy mezu. Biedny facet.
2)Lista ma to ze faceci z reguly nie mysla o wielu rzecach poniewaz maja kobiete. To ona pamieta o tym o tym i o tamtym. WIec my mezczyzni jestesmy nie w porzadku.
3) Nigdy nie wiesz z kim bierzesz slub. Nie masz zadnej kolezanki ktorej mezowi po slubie odbilo? Ewentualnie kolegi ktorego zona po slubie zacxzela sobie fruwac?
4) Tego nie wiesz. Nie nawiazywalem jedynie do tej w filmie. Poza tym wielu samotnych ludzi jest naprawde super. Poprostu jakos maja pecha albo oczekuja zbyt wiele ale sa naprawde dobra partia.
5) Mysle ze o wiele wiecej. I wierze w to.

A co do slowa serialidla to pogardliwe okreslenie twoich regularnych seansow. M jak milosc, pierwsza milosc, barwy szczescia, 5 minut na seks i takie tam.