Jak ona to robi?

I Don't Know How She Does It
2011
5,5 19 tys. ocen
5,5 10 1 19223
4,8 5 krytyków
Jak ona to robi?
powrót do forum filmu Jak ona to robi?

Według mnie film, to nieporozumienie! Pokazuje ciężkie życie pracującej matki...? Jaja
sobie robią?! Ciężkie życie to mają matki, które właśnie nie pracują a mają dzieci. Może jak
na amerykańskie standardy, to może jest "coś..." ale patrząc co się na świecie dzieje... Może
trochę nieuważnie oglądałam film i nie zauważyłam jakiegoś istotnego szczegółu, ale to
dlatego, że podczas bulwersu nie mogłam się skupić.

Angela4b

Dokładnie:) A jeszcze ciężej mają matki pracujące jako ekspedientki w Żabkach, sprzątaczki etc. etc... A w Stanach jest dokładnie jak u nas - wiem: byłem i widziałem :) Pozdrawiam.

Orgelbrant

Już myślałam, że coś nie mogłam się skupić i czegoś nie zauważyłam... Ale oni nic nie wiedzą o ciężkim życiu! Ja wiem, że w polsce nie jest najgorzej, ale niewiele mogę powiedzieć o sytuacjach rodzinnych w innych państwach, więc zostańmy przy polsce- naszym kochanym narodzie. Jak np. moja ciotka (akurat ekspedientka w żabce, co za ironia... :P) ma utrzymać 3 dzieci i spłacić kredyt, który wzięła w ostateczności...?! Myślałam, że może jak na Ameryke, to jest jakiś wyczyn, bo na każdym filmie i programie i wg podobno tam rodzinę 4-5 os. może utrzymać moż, a żona zajmuje się domem... Mówisz, że jest tak samo, więc ja za **** nie rozumiem fenomenu tego filmu!!! Jak ona to robi łączy prace, z domem i nawet czasami pogada z własnymi dziećmi WOW, nie spotykane...!
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6
Angela4b

U nas wiele dzieci wychowuje, ale ... ulica.
Trochę nie rozumiem wyżalania się na trudną sytuację kogoś bliskiego względem tego filmu?