PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=581260}
4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48469
4,7 17 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Nie rozumiem tych krytycznych opini. Mnie się film bardzo podobał, sądze że był bardzo śmieszny. Pewnie wszystkie nieprzychylne komentarze pisali mężczyźni i to bym zrozumiała ;p Jak można film ocenić na 3, czy naprawdę nic was w nim nie rozbawiło?? A scena jak się naćpały bananem i gadały, że gdyby Bóg była kobietą... ;p ;p ;p

ocenił(a) film na 8
carolina8977

Całkowicie się z Tobą zgadzam :P mi się bardzo film podobał, i pomimo, że jak to polski film miał parę niedociągnięć, to uśmiałam się aż miło. Chętnie zobaczę go jeszcze raz. :)

ocenił(a) film na 8
carolina8977

Zgadzam się z powyższym :) świetne dialogi :) od dawna się już na żadnym filmie tak nie śmiałam :) Jak dla mnie za mało rozreklamowany, bo 100 razy lepszy do tych "wielkich" polskich produkcji ostatnich miesięcy :)

ocenił(a) film na 1
dekompresja84

Świetne dialogi hjahhahahahhahha! Zwłaszcza takie jak: no kaman, no weź, oddawaj gana! ;-) albo - no jestem kuratorem, znaczy hehhe w sumie to kuratorką...
I te tępe miny, debilne wykrzywianie twarzy jak w kreskówkach .... Bohaterowie - dorosle baby i faceci wypowiadający się językiem z podrzędniego gimnazjum. Rewelacja- aż strach pomyśleć co będzie dalej - liczę na młodych ludzi którzy mają nieco więcej oleju w głowie niż ta siara w tym filmie.

ocenił(a) film na 2
carolina8977

obejrzałem 20 min i wymiękłem. kolejny polski gniot, ten film nic sobą nie reprezentuje

ocenił(a) film na 3
carolina8977

Błagam Cię...tekst gdyby Bog byla kobietą to chyba nie łyknęłas ze to oryginalny? Ten motyw z ujaraniem się banana był chyba jedyny zabawnym momentem. Nie wiem kto wymyslal dialogi ale nie byly one pierwszego polotu i świeżości...Dziewczyny starały sie jak mogly zeby w ogole mozna bylo przez to przebrnąc. Nie wime skąd jakaś dziwna metoda, ale od momentu lejdis polscy twórcy mysla, ze jak baby co drugie slowo przeklinaja to to jest zabawne...Niech se powie raz czy drugi ale nie co chwile i by było to jakimś patentem na zrobienie gagu...poprostu było to wszystko lamerskie i momentami przydługawe. W mojej ocenie słabizna.

Alicijeju

Muszę się nie zgodzić. W filmie było dużo fajnych tekstówa a jeśli chodzi o komedie to jestem dość wybredna. Co do kwesti czy są one odgapione czy nie to nie będę się kłucić bo znawcą nie jestem. Jeśli chodzi o przekleństwa to też nie lubie jak się je stosuje zbyt często ale akurat tu mi tak nie przeszkadzały. Film jest seksistowski dlatego nie wszystkim się podoba. Proponuje żeby zwolennicy wypisali śmieszne ( ich zdaniem ) teksty.

Alicijeju

Ewa: - Ale dlaczego właściwie nie robi się kremów z facetów?
Maja: - Bo się ich trudniej łapie.
Ewa: - Ale łatwiej odsysa.
Maja: - Fakt.

carolina8977

Maja: Co ty wyprawiasz?
Ewa: Siku muszę..
Maja: Ocipiałaś?! W mogile? Jazda w krzaki!
;DDDDDD

ocenił(a) film na 8
bulba7

To od razu napiszmy, że to Spojlery!

Kornelia: Nigdy nie daj się zwieść pozorom kochana. Elfy to nieodpowiedzialni szmaciarze!
Maja: Ale ja kocham elfy! Ja chcę mieć dziecko z elfem!
Kornelia: Zwariowałaś?! Elfy popie*dalają z kwiatka na kwiatek, obsypują się brokatem i noszą rajstopy. Przespałabyś się z facetem w rajstopach?
Maja: To z kim mam mieć dziecko? Ja chcę mieć dziecko!
Kornelia: Z żukiem gnojarzem
Maja: Weź, bo się wyrzygam zaraz...